Jennifer Lopez adalah salah satu selebriti yang paling cantik di luar sana-dan ia tidak mengatakan bahawa bila-bila masa dia difoto di depan umum dengan seorang lelaki, orang tidak sabar-sabar untuk menghubungkannya dengannya, dalam erti kata romantis. Jadi apabila Lopez melangkah ke permaidani merah di Golden Globes dengan Ryan Guzman-yang, pada umur 27 tahun, menaikkan usia hampir 20 tahun pada juniornya-dia menonjolkan bahasa-bahasa Hollywood yang bercerita, dan banyak dari mereka berbisik perkataan C…cougar.

jennifer lopez golden globes makeup

Tetapi jangan biarkan Lopez mendengar anda bercakap tentang dia seperti itu!

“Saya benci bahawa mereka mempunyai label untuk seorang wanita yang akan menikahi lelaki yang lebih muda,” kata Lopez kepada Ellen DeGeneres pada pertunjukannya pagi ini. “Jika seorang lelaki yang lebih muda berminat dengan anda, apa masalahnya? Kata apa kata untuk lelaki yang selepas kanak-kanak perempuan lebih muda, saya bukan lelaki muda, jika lelaki muda seperti saya, itu satu perkara. pergi selepas wanita muda Mereka tiada nama, tiada label. “

Adakah terdapat label yang terpakai kepada lelaki yang hanya berkahwin dengan wanita yang lebih muda? Atau adakah Jennifer Lopez mempunyai titik yang baik? Beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam ulasan di bawah.

Baca lebih lanjut mengenai Jennifer Lopez-dan masuk ke dalam almari beliau, di sini.