Katy Perry mahu anda tahu bahawa anda tidak perlu berdandan untuk mengundi. Malah, anda boleh pergi telanjang.

Nah, anda sebenarnya tidak boleh-dan Perry mendapati ini dengan cara yang sukar. Dia cuba untuk mengundi sama sekali bogel, dan dia ditangkap-dalam yang baru fiksyen video menggesa orang untuk mengundi, sudah tentu. C’mon, tidakkah anda fikir anda akan dengar sekarang jika Perry hanya mengembara jalan-jalan di buff? Inilah era Twitter, ya!

The peeps over at Funny or Die adalah dalang di belakang video, yang mengikuti Perry yang “TGIF” ke pemilihan pada 8 November. (Video itu adalah sebahagian daripada kempen All People Votes). Bintang pop memutuskan untuk memukul gerai suara dalam pakaian yang sama yang dia pakai tidur kerana ini Amerika: Ia tidak mengatakan di mana-mana dalam Perlembagaan yang anda mesti digilap untuk mengundi. Anda hanya memerlukan nadi. Warganegara berpakaian krim jerawat seperti saya dialu-alukan di negeri-negeri semulajadi kita, sialan!

Dan itulah sebabnya Perry mendapat inspirasi untuk mengundi dia keadaan paling semula jadi: bogel. Betul sebelum dia memasuki gerai, dia melorot ke saman hari jadi. (Mark Ruffalo akan bangga.) Kebebasan!

Tetapi tidak lama. Dua polis cepat melompat masuk dan menangkap Perry kerana ada perkara jahat yang disebut pendedahan tidak senonoh. Dia dilempar ke belakang kereta skuad sebelah keledar, telanjang Joel McHale sebelum membuat suaranya terdengar. Tonton video lucu, di bawah.

Pelajaran yang dipelajari: Jangan merosakkan peluang anda mengundi dengan menunjukkan pemilihan yang telanjang. Katy Perry dan bangsa mengira anda.