Pada hari Ahad BuzzFeed melaporkan bahawa kempen presiden Donald Trump telah dipanggil untuk “semua dokumen mengenai apa-apa tuduhan yang dibuat semasa kempen pilihan raya Donald J. Trump untuk presiden, bahawa dia menundukkan mana-mana wanita untuk menyentuh seksual yang tidak diingini dan / atau kelakuan seksual yang tidak wajar.” Sapina datang atas permintaan kes yang melibatkan Summer Zervos, seorang bekas Perantis peserta, yang mengatakan bahawa Presiden mencium dan meraihnya semasa mesyuarat di sebuah hotel Beverly Hills sedekad yang lalu. Walau bagaimanapun, Trump menafikan dakwaan itu, dan pasukan perundangannya cuba mengekalkan saman sivil seperti Zervos ‘daripada dibawa ke hadapan Presiden duduk.

Di tengah-tengah ribut undang-undang ini, NowThis telah menemui satu video lama Trump-tahun yang tepat tidak jelas tetapi nampaknya ia kadang-kadang semasa Perantis jalankan-mempunyai interaksi yang tidak menyenangkan dengan seorang wanita yang menghadiri seminar yang beliau ceramah di.

Ia bermula dengan seorang wanita dalam penonton yang meminta Trump berapa jet yang dia miliki dan sama ada dia boleh menjadi pembantu penerbangan. Trump kemudian memanggil wanita itu ke panggung, memeluknya, dan ketika dia berpegangan di pinggangnya memberitahunya bahawa dia dipekerjakan.

Ketika wanita itu berada di sampingnya, Trump melancarkan sebuah anekdot tentang seorang remaja, seorang “17 atau 18 tahun” yang merupakan “kecantikan bertaraf dunia,” yang memohon untuk menjadi seorang pelayan dengan salah satu perniagaannya. Trump memberitahu orang ramai bahawa walaupun dia tidak mempunyai pengalaman, dia menemubual remaja itu “kerana dia begitu cantik” dan kemudian memberitahu orang ramai yang menawarkan pekerjaan kepadanya.

Apabila Trump menamatkan ceritanya, wanita dari penonton kemudian berangkat dari panggung, tetapi tidak sebelum mencium pipi dari Trump bersama janji bahawa dia boleh “bekerja di pesawat [nya] pada bila-bila masa.”

Kiri sahaja di atas panggung sekali lagi, Trump kemudian mencerminkan pada masa ini, memberitahu orang ramai bahawa jika wanita itu bekerja di pesawatnya, ia akan menjadi “seperti harapan mati” baginya dan membandingkan pendekatannya kepada wanita seperti beralkohol berurusan dengan mereka ketagihan. Ia cukup untuk membuat merangkak kulit seseorang.

Sudah tentu, ini bukan pertama kali tindakan Presiden yang tidak sesuai ke arah wanita telah didokumentasikan dalam filem. Klip NowThis datang lebih setahun selepas Trump terkenal “merebutnya dengan pussy” Akses Hollywood klip bocor. Banyak wanita telah tampil ke hadapan, mendakwa tingkah laku pemarah Trump, dan jika panggilan sepina yang terikat kepada kes Zervos dibenarkan untuk meneruskan, ia dapat menunjukkan banyak.