Sedih tetapi benar: Kejatuhan akan datang! Walaupun kami tidak cukup bersedia untuk menanggalkan baju renang atau sandal, namun sudah tiba masanya untuk memulakan pemilihan idea pakaian musim gugur yang bergaya yang boleh anda lawati semula apabila cuaca menjadi segar. Di sini, sedozen yang kita kasihi sekarang.

misha nonoo shirtdress sweater outfit

Seluar jeans yang ditarik di atas baju baju akan membuat cara yang bijak untuk memasukkan sekeping yang lebih ringan dalam bulan-bulan yang sejuk. Bergantung pada cuaca anda, pergi tebal dan kental atau super halus dengan memilih pullover anda.

Kedai rupa: Misha Nonoo sweater, $ 345, pakaian, $ 325

phillip lim fringed long vest

Pertimbangkan gilet yang disesuaikan dengan rapi di bawah pakaian kerja anda. Rancang memakai pakaian, dengan tudung dan seluar jeans, dan di atas blaus yang sutera.

Kedai rupa:3.1 Phillip Lim baju bulu, $ 750, atas, $ 450

peralatan white silk long pascale tunic

Tunik yang panjang dan berangin yang anda tinggal selama bulan-bulan hangat boleh menjadi sekeping transisi kegemaran baru anda. Daripada memakai kaki telanjang, tuangkan lebih banyak seluar jeans.

Kedai rupa:Jubah peralatan, $ 248, rumah pangsa Aquazzura Christy, $ 675

zara layered shirt outfit

Peraturan nombor satu untuk pakaian musim luruh adalah lapisan seperti gila. Sweater mengukur nipis akan menambah sedikit kehangatan tambahan tanpa mengabaikan risiko terlalu panas sehingga hari anda mendapat sunnier.

Kedai rupa: Zara sweater, $ 36, baju besar, $ 50, but buku lali, $ 139

j crew fall outfit idea layering

Apabila terlalu licin untuk blaus lengan pendek kegemaran, ingat pakaian ini. Simpan kepingan dalam putaran dengan melapik ke atas lengan panjang lengan nipis.

Kedai rupa: J.Crew denim popover, $ 88, celana Martie, $ 90

pisang republic jeans khaki jacket

Jaket medan khaki praktikal biasanya dilambung dengan seluar jeans dan kasut yang lasak, tetapi idea ini benar-benar akan mengubah cara anda melihatnya. Beri twist bergaya dengan berpasangan dengan bahagian atas, pam, dan seluar jeans yang paling kurus.

Kedai rupa: Jaket pisang Republik, $ 175, jubah kolor tuks, $ 70, pam, $ 148

kelab monaco wrap jacket

Apabila hari sudah sejuk tetapi tidak sejuk, tambah lapisan cecair seperti jaket terbungkus ini. Ia kelihatan canggih apabila diikat di pinggang sebagai perlindungan terhadap angin pantas tetapi juga membuka di sekitar pejabat.

Kedai rupa: Club Monaco parit, $ 329, atas tanaman, $ 120, culottes, $ 180

madwell overalls fall outfit idea

Suka pakaian anda tetapi berjuang dengan memakai mereka selepas bulan Ogos? Kami telah menemui idea yang sempurna untuk pin kini, kemudian nanti. Lapisan mereka dengan sweater, dan sepatutnya perkara menjadi terlalu besar, cabut satu sisi untuk beberapa bilik tambahan.

Kedai rupa: Pakaian wanita Madewell, $ 158

aritzia wide leg crop pants sweater

Sekiranya persekitaran pejabat anda memerlukan kombo buttoned-up, bermain dengan siluet baru musim luruh ini. Daripada seluar panjang lurus, tarik pada pasangan yang dipotong dan dibeli di pergelangan kaki. Mereka boleh ditata dengan cara yang sama seperti pasangan yang lebih tradisional tetapi menawarkan sesuatu yang lebih tambahan.

Kedai rupa: Sweater Wilfred, $ 85, seluar, $ 145

moden citizen side slit sweater

Ingat putaran baru yang baru ini dengan menggoyang rok pensil asas. Memasangkannya dengan sweater berlebihan terasa selesa tetapi boleh menjadi pejabat-siap dengan penambahan stilettos yang tajam.

Kedai rupa: Sweater Wain moden, $ 98, skirt, $ 78

masing-masing apart fisherman sweater white jeans

Datangkan cuaca, jangan meninggalkan kulit putih yang rapuh. Untuk membuat kulit dan bulu kegemaran anda berfungsi untuk musim gugur, lapisan pada bersatu yang tebal dalam palet monokrom yang sama.

Kedai rupa: Apiece Apart sweater, $ 445, baju, $ 310, seluar jeans, $ 250

tibi suede wrap skirt sweater

Obsesi suede musim panas adalah pengalihan bermusim, walaupun minis telah dipanjangkan kepada perkadaran panjang betis yang menawarkan lebih banyak liputan. Untuk menjadikannya berfungsi, menggantikan sandal dengan kasut tinggi dan tee dengan sweater.

Beli Pandang: Tibi suede skirt, $ 995, DKNY turtleneck, $ 235, Maison Margiela boots, $ 1,090

Lebih Kejatuhan Fesyen:

6 Potong Jatuh untuk Beli Sekarang, Pakai Segera

Anda Boleh Menyesuaikan Itu! 3 Pieces to Rework for Life Fresh This Fall