stuart weitzman over the knee boots river

Kami akan mengakui, ketika pertama kali kita melihat semua sepatu tinggi paha berarak di landasan jatuh, bahkan kita terintimidasi. Pasti, mereka kelihatan hebat pada model leggy, tetapi boleh bukan model (a.k.a. sebahagian besar daripada kita di luar sana) menarik perhatian?

Terdapat hanya satu cara untuk mengetahui. Kami menyeru dalam musim ini dan mempunyai pasukan di * Glamor * mencubanya. Bertemu Stuart Weitzman All Legs, gaya suede regangan dengan aci 3.25 “tumit dan mengintimidasi 27”. Weitzman bukanlah orang yang tidak dikenali untuk but sepatu lutut-supermodel Gisele mempamerkan versi rata but pada tahun lepas. Edisi tahun ini, bagaimanapun, lebih tinggi dan jauh lebih seksi.

Apabila kasut tiba di Glamour Ibu pejabat, kebanyakan editor berasa bimbang. “Mereka tidak akan pernah pergi ke betina saya,” kata seorang editor senior kecil. “Tidak akan sesuai saiz saya 10 1/2 kaki,” kata seorang penulis. “Butang ini akan menjadi seperti seluar pada saya,” kata seorang lagi editor, ketinggian 5’2 “.

Pada penyusunan satu orang yang memaksa (lihat byline di atas), mereka mencuba mereka dan kebanyakan terkejut dengan pengalaman mereka. “Saya fikir ini akan kelihatan tidak masuk akal, tetapi saya agak terobsesi dengan mereka sekarang,” kata 10 1/2 penulis ukuran. “Mereka bukan untuk saya, tetapi mereka sangat selesa,” kata editor kanan. “Mereka masih tidak akan menaiki anak lembu saya,” kata seorang lagi editor, yang bukan peminat.

Secara keseluruhannya, sebahagian besar pasukan kami sangat menyukai mereka dan berasa selesa di dalamnya, dan ketika itu pasti mengambil beberapa aktiviti aerobik untuk mendapatkannya (belum lagi), hasilnya cukup positif. Tengoklah!

stuart weitzman over the knee boots leah

Leah Melby, penulis fesyen dalam talian yang utama, bergaya dengan renda benang lutut dan sweater bersulam halus.

stuart weitzman over the knee boots katie

Glamour rakan Kate Friedman memakai wanita itu dengan mini pleated laut navy dan blazer hitam.

stuart weitzman over the knee boots lindsey

Editor digital eksekutif Lindsey Unterberger memilih pakaian biru kobalt yang mesra.

stuart weitzman over the knee boots laurel

Pengarah editorial Laurel Pinson memakai wanita dengan pakaian A-line belted.

stuart weitzman over the knee boots sophia

Dan penulis kisah ini dan berkata editor yang bertolitik pergi untuk klasik hitam dan putih dengan miniskirt pinggang tinggi dan kemeja bawah butang.

Untuk lebih lanjut mengenai kasut dan kasut jatuh:

Kasut, Boots dan Heels Terbaik Dari Runways Fall 2015

30 Cute dan Comfy Heels Anda Boleh Pakai Seluruh Hari Panjang

Dapatkan Sedia untuk Boots Ugg Totally Baru