Ini cerita yang kita semua tahu dengan baik: Anda memerlukan baju renang baru, anda meletak jawatan diri untuk mencari pakaian renang yang tertekan, anda mencuba apa yang kelihatan seperti seratus gaya di bilik-bilik yang sesuai dengan kelengkapan cahaya yang terang dan cermin yang sama-sama tidak enak, dan anda akhirnya menyelesaikan untuk mana-mana yang sesuai.

Yeah, bahawa tidak lagi menjadi kes-Tess De Paula dan Melanie Travis telah menetapkan untuk merevolusikan pakaian membeli-belah dengan jenama baru langsung kepada pengguna Andie Swim, yang membolehkan pengguna mencuba pakaian satu keping dari rumah.

“Melanie memerlukan baju renang untuk mengundurkan diri di sebuah taman air, dan dia tidak dapat menemui satu keping yang berkualiti yang sesuai dengan estetikanya-selamanya, minimal, anggun di dalam harga harganya,” kata De Paula Glamour. “Jika anda dengan mudah boleh menempah temujanji doktor di ZocDoc, maka kami akan dapat membeli pakaian renang seperti halnya dengan lancar dan mudah.”

Bersama-sama mereka meninjau wanita melalui kaji selidik dalam talian, meminta kekecewaan terbesar mereka, dan menggambarkan sistem percubaan di rumah untuk menjadikan keseluruhan pengalaman sebagai bebas rasa sakit yang mungkin. Seterusnya mereka mendapati sebuah kilang Los Angeles yang mengkhususkan diri dalam pakaian renang mewah, dan kemudian mereka bekerjasama dengan pereka pakaian renang freelance untuk membuat pengeditan tiga satu keping yang mencerminkan gaya peribadi mereka: Catalina, baju hitam dengan selendang dan gunting bujur di bahagian belakang; Tulum, satu keping sporty putih dengan tali pinggang; dan Montauk, gaya tentera laut dengan garis leher bot yang tinggi dan selimut rendah seksi.

Jadi ini adalah bagaimana ia berfungsi: Pergi ke andieswim.com, pilih saiz anda dan bayar $ 19 deposit yang dapat dikembalikan, satu kotak dengan ketiga-tiga satu keping akan dihantar ke pintu anda. Anda mencuba mereka, hantar semula mana-mana yang anda tidak mahu dalam sampul prabayar, dan bayar untuk yang anda suka – $ 125 untuk satu, $ 115 setiap satu untuk dua, dan $ 105 setiap satu untuk tiga. (Setiap baju renang yang dikembalikan perlu mempunyai tag asal dan pelapik pada dan diperiksa dengan teliti sebelum kembali ke rotasi; jika tidak, ia akan dikeluarkan.)

PHOTO: Andie Swim

“Kami mahu membawa anda keluar dari bilik yang sesuai, kerana terdapat banyak kebimbangan dalam keadaan itu,” kata De Paula. “Berada di rumah jauh lebih santai dan anda boleh mengambil masa anda. Kami juga ingin menjadi seperti kawan kepada pengguna kami, yang bermaksud bahawa kami boleh didapati di setiap platform messenger, Instagram, Snapchat-untuk menjawab apa-apa soalan, seperti, apa baju putih Tulum putih kelihatan seperti ketika basah? Kami mempunyai Rachel dalam pasukan kami mengambil gambar dan menghantarnya. Kami mahu perhubungan yang mesra dan mesra itu. “

Jadi kenapa hanya satu keping?

“Terdapat sangat sedikit jenama yang melakukan satu bahagian yang hebat dan pada harga yang sangat baik,” jelas De Paula. “Dan kerana kami hanya mempunyai tiga SKU, ia menyederhanakan operasi kami-kami menghantar pengalaman yang sama untuk semua orang. Apabila anda cuba untuk mencampurinya dan memadankan banyak saman, ia menambah tahap kerumitan. “

Sekarang mereka sedang mencari untuk memperluaskan penawaran mereka dengan warna-warna baru (dan juga satu cetakan!), Gaya baru, dan mungkin satu hari, dua keping.

“Kami mahu wanita berasa selesa, berasa seperti mereka boleh bergerak di pantai dan tidak keluar dari guaman mereka,” kata De Paula. “Kami mahu mengekalkan gaya-gaya yang abadi dan sesuai untuk setiap kesempatan-dan orang-orang menyukai pengalaman dan pembinaan saman.”

Trik Styling Swimsuit yang Tidak Pernah Gagal Membantu Anda Rasa Terbaik Anda

4 Kesilapan Pakaian Renang Anda Perlu Berhenti Membuat