Pertama, kami mencetak gaun $ 51 Zara dari Kate Middleton. Hari ini kita melihat nombor Vince Camuto yang dijual-dan kami telah terima kasih kepada Amy Adams.

Pelakon itu berada di Itali untuk Festival Filem Giffoni (yang merayakan yang terbaik dalam filem dan televisyen yang ditujukan khusus kepada kanak-kanak dan remaja) sebagai penghormatan, menurut Wartawan Hollywood. Beliau berada di tangan untuk mengajar kelas tuan kepada sekumpulan peserta muda yang sangat bertuah-dan walaupun kita mungkin tidak memahami kata-kata kebijaksanaannya secara peribadi, Adams tidak sengaja memberikan kita dengan tip membeli-belah yang cukup padat apabila dia tiba di permaidani biru: Pakaian tanpa lengan, baju biru dan baju suar biru yang dia pakai di bawah $ 50. Tetapi anda akan mahu melompat cepat, kerana ia menjual dengan cepat.

Gaya Yahoo menegaskan bahawa Adams memilih pakaian jualan lutut bercetak dari Vince Camuto di pelbagai peruncit-walaupun sudah dijual di Nordstrom.

Giffoni Film Festival 2017 - Day 5
PHOTO: Stefania D’Alessandro

Ia boleh didapati secara ringkas di Amazon (tentu saja, selalu masuk dengan simpanan yang berfikiran anggaran), dikurangkan menjadi $ 47.48 dari tag harga $ 148 asalnya. Walau bagaimanapun, seperti biasa apabila kita akhirnya dapat menjejaki sesuatu yang dipakai oleh seorang selebriti, ia juga segera meraup.

Sekiranya anda berminat untuk mengambil halaman dari buku gaya Amy Adams, anda boleh mencari pakaian yang sama dengan yang dia pakai di Itali di Amazon dan 6PM. Dan ya, ia juga dijual. Anda akan mahu memindahkannya sekarang, walaupun, sebelum ia juga dijual.

Summer Slip-Ons Terbaik Itu Tidak Akan Memecahkan Anggaran Anda

Kerjasama Uniqlo dengan J.W. Anderson: Inilah Pandangan Pertama Anda