Jika anda melayari kolaborasi terbaru Sasaran dengan Siapa Apa yang Pakai dan mendapati diri anda memikirkannya, kebaikan, ada banyak perkara di sana yang anda suka, itu kerana ia adalah perkara yang anda suka. Secara sah. Melepaskan persediaan biasa penyebaran berjenama, Sasaran dipasangkan dengan Hillary Kerr dan Katherine Power, pendiri Who What Wear, dengan pelbagai pakaian dan aksesori yang dicipta sebahagiannya kerana data pencarian wanita yang dikumpulkan dari pembaca mereka.

LEBIH: Top 10 Most Fashion Googled Questions of 2015, Dijawab oleh Editor Glamour

bukit bukit kerr katherine power who what wear

Kerr dan Kuasa

“Kami melihat trajektori trend atau kategori dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan ada perkara-perkara tertentu yang konsisten setiap musim,” kata Power. “Setiap bulan Mac wanita kami mencari pakaian putih atau baju baju. Kami dapat mengambil maklumat itu dan berkata, ‘Baiklah, apakah siluet yang kita fikir wanita akan mahu apabila koleksi [ini] keluar? Kemudian kami membuatnya putih. “

Pasangan itu juga terselip dalam penyelidikan pasaran, meminta pembaca memberi maklum balas mengenai cetakan untuk projek rahsia. Dan sementara mereka mendengar maklum balas, menggunakan cetakan yang pada mulanya dimasukkan sebagai pilihan dummy, mereka juga bukan budak.

yang what wear target collection long vest

Striped tee, $ 23, jaket panjang, $ 45, seluar, $ 33, beg, $ 30

“Salah satu cetakan yang kami sayangi pada bahagian bawah, tetapi kami melakukannya,” katanya. “Kami tidak melihat jaket utilitarian panjang dalam data carian sama ada yang berasaskan apa yang kami temui memakai, apa yang semua orang di sekitar pejabat telah memakai atau keinginan. Ini adalah sesuatu yang kami rasa kuat.” Stail gaya lain terikat untuk dimasukkan, tidak kira apa pembaca berkata? Rok pensil, blaus siap kerja, kemeja t-shirt, dan “sebilangan besar jalur yang kami mahu buat hanya kerana kami mengasihi mereka” (per Kerr). Kedua-duanya juga memastikan untuk mendapatkan sepasang culottes ke dalam penghantaran yang akan datang kerana, sementara data carian mengenai kepingan yang didorong oleh trend tidak selalu sekuat upaya dan percubaan, kepakaran editorial mereka memberitahu mereka bahawa pembeli masih akan tertarik dalam bentuk datang 2016.

Sungguh bijak, ada sesuatu untuk semua orang juga. Kerjasama perancang sasaran telah datang jauh sejak zaman ketika seorang blogger aktif memboikot merek itu, kecewa bahwa ukuran tambahan tidak dimasukkan (koleksi Lilly Pulitzer melakukan hampir semua dalam jangkauan penuh). Dan yang satu ini tidak terkecuali, dengan gaya tertentu dibuat hingga saiz 26.

“Katherine dan saya mempunyai badan yang sangat berbeza dan yang dicerminkan dalam koleksi. Gaya adalah sesuatu yang semua orang mempunyai bentuk dan saiz yang harus ada, dan mereka harus menjadikannya sendiri,” kata Kerr.

Lihat beberapa penampilan kegemaran kami di bawah dan bersiap sedia untuk berbelanja di kedai-kedai dan dalam talian pada 31 Jan.

yang what wear target polka dot skirt

Shirt, $ 20, skirt, $ 30, beg pinggang, $ 25

yang what wear target collection white lace shirt

Tangki, $ 23, tee, $ 25, culottes, $ 30, beg pinggang, $ 25

yang what wear target collection cape

Shirt, $ 25, blazer cape, $ 40, selendang kurus, $ 15, seluar jeans pacar, $ 35

yang what wear target collection off shoulder shirt

Shirt, $ 25, skirt, $ 28, beg, $ 30

Lebih banyak berita fesyen? ICYMI: Internet menjejaskan pakaian Michelle Obama pada malam Selasa. Mari lihat mengapa.