Bersama pakaian, slip pakaian, dan puncak tanaman, gaun-gaun anak-anak adalah ruji fesyen terbaru 90-an untuk menyegarkan semula chic-as-hell. Tetapi tidak perlu risau, kami tidak menyemak semula bangku-bangku yang berjalur grunge-tastik dan kepingan Empire-waisted satiny, yang ikonik dengan cara.

courtney love babydoll dress 1994

Kerana kali ini, pakaian anak patung bayi menikmati kemunculan semula, kerana hanya landasan pacu minggu fesyen Paris.

chloe eyelet babydoll dress spring 2015

Pengarah kreativiti Chloe, Claire Waight Keller menyifatkan minidress yang hangat untuk #ChloeGirls dengan sulaman renda yang rumit dan ruching halus.

isabel marant babydoll dress edie campbell spring 2015

Isabel Marant memberinya lapisan ruffles Empire-waisted dari ruffles dan kolar leher yang hangat. SEMUA kanak-kanak perempuan yang sejuk akan memakai pakaian ini datang musim bunga.

rochas jessica stam babydoll dress spring 2015

Ini adalah bagaimana anda memakai gaun anak patung untuk teh tinggi petang dan tepat (dan bukan konsert Pearl Jam), ihsan Alessandro Dell’Acqua dari Rochas.

diberikan spring 2015 lace babydoll dress cara delevingne

Ya, Kendall Jenner berjalan landasan Givenchy (semua orang pandai!), Tetapi saya perhatian tertumpu pada Cara Delevingne dalam impian ini dengan minidress merenda renda dan but pada lutut yang akan menjadi aksesori musim ini.

saint laurent printed babydoll dress spring 2015

Jadi, ya, Hedi Slimane telah menghantar pakaian bayi-bayi Courtney Love-esque ke landasan Saint Laurent untuk musim gugur 2013. Tetapi untuk musim bunga 2015, dia mengambil siluet ke tahap yang baru, sedikit lebih dewasa dengan flora retro, lengan baju, dan busana cantik di leher. Sebuah tali pinggang kulit yang luas, sandal platform bersaiz, dan sting Blue Steel yang sengit membuat aksesori yang sempurna.

Reboot pakaian anak patung yang manakah kegemaran anda? Adakah anda akan kembali trend ini?