Hai sana! Oleh itu, mari saya mulakan dengan memperkenalkan diri saya, nama saya Deanna dan saya seorang pelatih di sini pada glamor. Sejak topik hangat nampaknya menjadi pelatih dalam beberapa hari yang lalu, Suze menganggap ia adalah ide yang sempurna untuk memperkenalkan beberapa pelatih Glamor, dan meminta saya untuk menulis sendiri supaya saya tidak boleh lebih dihormati. Terima kasih Suze!

Jadi biarkan pengenalan bermula ….

Inilah saya! Nama saya Deanna dan saya adalah pembantu fesyen Liza Collis dan pengarah pasaran fesyen Sarah Meikle, dan tidak dapat meminta apa-apa yang lebih baik!

suze070419 1

Di manakah anda pergi ke sekolah, ketika anda lulus dan apa yang utama anda?

Saya seorang pemasar pemasaran fesyen yang senior di Institut Makmal Merchandising.

Bagaimana anda mendapat latihan ini?

Nah, saya sebenarnya diasaskan untuk Liza musim bunga lepas dan saya mempunyai masa yang hebat untuk bekerja dengannya sehingga saya kembali melakukan projek koperasi kanan saya di Glamour.

Beri kami sudu pada apa yang anda lakukan di sini di Glamor.

Pulangan! Pulangan! Pulangan! Saya sentiasa mengamati dan menganjurkan sampel yang akan datang dan pergi. Saya mengumpul kelihatan dari style.com dan membuat buku melihat untuk membuat cerita cerita untuk cerita yang akan datang.

Apa yang menjadi perkara paling menarik yang pernah anda alami di sini di Glam setakat ini?

Terdapat banyak perkara yang menggerunkan berlaku sepanjang masa, hanya untuk mengendalikan semua pakaian yang hebat dan hebat yang masuk sangat menarik. Tetapi saya fikir yang paling menarik pasti mendapat peluang untuk pergi ke pertunjukan Anna Sui semasa minggu fesyen.

Apa yang anda suka tentang latihan anda?

Saya suka melihat segala-galanya datang bersama dalam majalah. Selepas melihat pakaian yang saya bekerjasama dalam majalah itu, saya gembira untuk mengatakan “Saya bekerja keras!”

Apa yang kamu benci??

Tenggelam dalam tan dan tan pulangan berenang!!

Best kept secret …

Saya boleh bermain permainan golf.

Apa-apa nasihat kepada gadis-gadis lain yang ingin mendapatkan magang yang hebat seperti ini?

Sentiasa berterusan dan proaktif, tidak pernah berputus asa, dan sudah tentu bersedia untuk bekerja keras!

Maisha Grigsby adalah pelatih Madeline dan Suze dan dengan aksen Selatan kecil yang manis, dia tidak boleh menjadi pemain!

suze070419 2

Di mana anda pergi ke sekolah dan apa yang utama dan tahun anda?

Baiklah, saya biasanya menghadiri Fisk University di Nashville, Tennessee di mana saya kini menjadi jurusan kejuruteraan sophomore dalam sejarah dan sosiologi. Semester ini saya menghadiri New York University, di mana saya adalah sebahagian daripada program “Spring in New York”. Saya MENCINTAI setiap minit! Saya tidak mahu pulang ke rumah!

Bagaimana anda mendapat latihan ini?

Sungguh mengagumkan bagaimana saya mendapat latihan ini sebenarnya, kawan saya Kendra dihubungi oleh Glamor untuk latihan, tetapi dia telah menerima kedudukan di tempat lain. Menjadi kawan baik, dia memberitahu Madeline tentang saya, saya menghantar e-mel kepadanya dan yang lain adalah sejarah!

Beri kami sudu pada apa yang anda lakukan di sini di Glamor.

Pada dasarnya saya adalah Madeline, pembantu luar biasa Suze. Saya membantu Madeline dengan apa sahaja yang dia perlukan. Besar atau kecil, saya boleh melakukannya!

Apa yang menjadi perkara paling menarik yang pernah anda alami di sini di Glamor?

Minggu lepas sebenarnya saya berlari ke atas dan ke bawah Manhattan yang cuba melancarkan “Rambut Terburuk di Amerika”. Kriteria yang saya tidak akan terangkan ialah bahagian yang menyeronokkan! Ia sukar tetapi saya mempunyai letupan yang memetik orang!!

Rahsia rahsia …

Semua kawan saya bertanya kepada saya “Adakah seperti The Devil Wears Prada?” TIDAK! Orang-orang di sini di Glamour pintar, cantik, dan bergaya tetapi sangat baik dan bertimbang rasa! Tiada sikap yang diva itu dan makanan di Conde Nast adalah sangat baik!!!

Apa-apa nasihat kepada gadis-gadis lain yang ingin mendapatkan magang yang hebat seperti ini?

Rangkaian! Dan menjadi diri sendiri, jangan pernah menyerah dan SMILE!!