Nama-nama besar muzik, ditambah dengan banyak pelakon dan bintang realiti, memukul permaidani merah untuk Anugerah Muzik Amerika malam ini. AMA biasanya lebih kasual daripada Oscar atau Emmys, tetapi saya dengan senang hati melaporkan bahawa tahun ini terdapat pelbagai jenis gaun lantai panjang yang glamor bercampur dengan pakaian koktel seksi.

kate beckinsale white dress american music awards 2014

Sekiranya anda memerlukan peringatan bahawa putih boleh membuat gaya gaya yang sangat beruap, tengok lebih jauh daripada Kate Beckinsale dalam gaun Kaufmanfranco yang dipotong rendah ini. Dia mendapat kenyataan bling utama beliau dari kalung Bulgari (“Saya suka sedikit ular” katanya kepada Giuliana Rancic di atas permaidani). Dia memakai kasut Brian Atwood dan membawa klac Lee Savage.

olivia munn gold dress american music awards 2014

Jadi ia tidak Oscars, tetapi gaun emas Metallic Olivia Munn kelihatan cantik patung. Untuk tambahan, dia memilih tumit tali buku lali dan tali pinggang gunmetal yang dipakai di pinggang semula jadi.

julianne hough red dress american music awards 2014

Julianne Hough memilih pakaian merah elektrik dari seorang pereka yang dicintainya untuk mencintai: Zuhair Murad. Ini mempunyai celah kaki tinggi dan potongan segi tiga di leher. Dia membawa klac oleh Lee Savage dan memakai sandal Tamara Mellon dan cincin Meira T.

kendall jenner dress american music awards 2014

Ia adalah hitam, putih, dan kelabu untuk Kendall Jenner, yang baju kurus Yigal Azrouël yang kurus memotong sepanjang jalan hingga ke pinggulnya, memamerkan seluar hitam.

rita ora yellow zac posen dress american music awards 2014

Gaun cantik Zac Posen kuning yang cantik yang dipilih Rita Ora adalah keputusan minit terakhir, tetapi, inilah yang baik. Dia memberitahu Giuliana dia sangat teruja tidak ada orang lain yang memilih warna itu dan juga mengakui bahawa ia “mengambil satu minit untuk masuk ke dalam pakaian ini,” yang merupakan gaya kejujuran yang saya hargai. Dia membawa klac Swarovski vintaj.

kira kazanstev dress american music awards 2014

Saya sangat sukacita dengan Kari Kazanstev dan kombo skirt bola-contohnya yang sempurna tentang cara membuat kerja teratas untuk acara rasmi (dan intro ke permaidani merah!). Anting-anting, gelang, dan gelangnya semuanya oleh Erickson Beamon.

nicki minaj black alexander wang dress american music awards 2014

Nicki Minaj boleh ada yang terlepas untuk saya, tetapi saya sangat menyukai pergerakan sporty dari mini Alexander Wang ini. Potongan di sebelahnya menunjukkan beberapa kulit, tetapi ia mempunyai leher tinggi, sehingga mereka seimbang satu sama lain. Untuk tumit, dia melakukan Manolo Blahnik.

taylor schilling black white dress american music awards 2014

Terdapat sesuatu yang positif tentang lipatan Taylor Schilling yang berkulit hitam dan putih. Dia boleh pergi dengan kasut neutral, tetapi sebaliknya cerah dengan pam merah paten. Bagi beg dan kasutnya, dia memilih Lee Savage dan Brian Atwood.

charlie xcx black vivienne westwood dress american music awards 2014

Vivienne Westwood tahu bagaimana untuk membuat pakaian untuk bod wanita, dan Charlie XCX adalah yang terbaru untuk melukisnya dengan sempurna (gaya ini dari Red Label pereka). Potongan yang terbungkus dan memotong bahu menjadikannya kelihatan seperti dewi mutlak.

Siapa kegemaran anda malam itu?