katie sturino 12ish style 3

Sebagai seorang pengamal fesyen yang berjaya di New York City, Katie Sturino memukul dinding ketika datang untuk mencari inspirasi fesyen dalam memberi tumpuan kepada saiznya-12, memberi atau mengambil.

Contohnya banyak contoh wanita yang berpakaian dengan gaya yang luar biasa, seperti Gabifresh dan Nicolette Mason. Tetapi bagi saya, wanita-wanita ini tidak berbicara dengan ukuran saya-seperti Miroslava Duma tidak benar-benar bercakap dengan saya. ‘m terjebak di mana-mana di tengah-tengah kedua pasaran ini. ” kata 5’11 “stunner.” Saya sedar bahawa sebagai saiz 12ish, sukar untuk mencari model peranan fesyen yang realistik. “

Oleh itu, apabila pemain berusia 34 tahun itu diminta oleh Man Repeller untuk gaya musim panas, dia melompat pada peluang itu.

Kita patut perhatikan di sini bahawa Sturino tidak asing dengan media digital atau media sosial: dia adalah ibu Toast, Raja Charles Spaniel yang comel dengan 259,000 pengikut di Instagram. Oh, dan dia juga berkahwin dengan Josh Ostrovsky, a.k.a. The Jewish Lemak, yang akaunnya mempunyai lebih daripada 4.7 juta pengikut di Instagram. Walau bagaimanapun, dia terpesona oleh reaksi pembaca kepada kisahnya mengenai Man Repeller. “Selepas artikel itu keluar, saya menyedari bahawa terdapat banyak orang yang berkongsi isu saya,” katanya. “Saya tahu saya mahu memulakan sesuatu untuk wanita seperti saya.”

Pengasas Repeller Man, Leandra Medine berkata bahawa “gaya [Katie] tidak cuba untuk menjadi sesuatu yang tidak mahu, atau tidak boleh, dan dengan cara itu seolah-olah sangat jujur, yang kepada saya adalah asas penting yang baik gaya. “

Jadi Sturino menyuarakan kecerdasan PR, kehebatan media sosial, dan banyak baldi gaya peribadi yang hebat dalam menubuhkan blognya yang memukul jenama baru, The 12ish Style. Mantra: gaya untuk saiz 12ish kepada 18ish perempuan yang tinggal di dunia saiz-2. Inilah yang dikatakan blogger fesyen yang terurap baru tentang gaya bagi mereka yang mencari inspirasi gaya di antara saiz.

Glamor: Bagaimana anda menerangkan gaya anda?

Katie Sturino: Gaya saya adalah pusat bandar-preppy dan sangat dipengaruhi oleh rasa humor saya. Saya suka cetakan dan corak gila. Saya tertarik kepada warna dan corak yang terang (seperti kanak-kanak kecil) dan pakaian kegemaran saya adalah kasut saya oleh Twins for Peace dengan kerjasama Encik Lelaki. Saya mempunyai kes i-Phone Minion … dengan jelas, saya tidak mengambil berat terlalu serius. Saya suka mencampurkan aksesori gila saya, katakan, pakaian Dolce & Gabbana.

Glamour: Jika almari anda boleh bercakap, apa yang akan dikatakannya?

K.S .: Ia mungkin akan menjerit kerana ia penuh dengan warna dan cetakan!

katie sturino 12ish style 7

Katie Sturino daripada The 12ish Style.

Glamour: Kenapa anda memutuskan untuk melancarkan blog?

__K.S.:__I selalu menjadi peminat Leandra Medine dan seluruh pasukan Man Repeller. Saya suka gaya mereka. Oleh itu, apabila mereka meminta saya membuat temu bual mengenai saiz-12 berpakaian, saya terkejut dengan respons dan sokongan tulen dari pembaca mereka. Ia adalah luar biasa untuk mendengar daripada wanita di seluruh dunia yang berkongsi banyak pandangan saya tentang saiz dan gaya.

Saya mula meneliti dan mendapati semua fakta menarik ini, seperti majoriti wanita di A.S. mempunyai saiz 14 di dalam almari mereka. Bekerja di fesyen di New York selama bertahun-tahun, saya mula menganggap bahawa saya mesti berada di sisi yang tinggi, jadi ia benar-benar menarik untuk dapat berhubung dengan sejumlah besar wanita yang berkongsi pengalaman yang sama.

Glamor: Apakah beberapa cabaran yang anda hadapi semasa membeli-belah??

__K.S.:__Aku selalu merasa sendirian ketika berbelanja. Membeli-belah dengan rakan-rakan pada umumnya tidak pernah seronok kerana kawan-kawan saya boleh masuk ke mana-mana kedai dan memilih banyak perkara yang berfungsi untuk mereka. Bagi saya, membeli-belah ternyata sebagai lombong tanah yang tidak berfungsi untuk saya dan selalunya mencari permata yang jarang berlaku.

* Glamor: * Adakah suami anda, Josh, memberi anda kata-kata kebijaksanaan apabila dilancarkan bulan lepas?

K.S .: Dia memberitahu saya untuk menjadi diri saya sendiri dan membiarkan rancangan itu melalui semua yang saya lakukan.

Glamor: Soalan besar: Adakah Toast bersedia untuk berkongsi perhatian?

__K.S.:__I tidak fikir Toast memandang saya sebagai ancaman sebenar pada masa ini … Selagi ayam terus muncul dalam mangkuknya, saya rasa dia sejuk.

katie sturino 12ish style 2

Glamour: Jenama apa yang mendapat hak untuk saiz wanita “12ish”?

K.S .: Saya suka banyak jenama Itali kerana mereka meraikan wanita yang curvy. Jenama seperti Valentino, Dolce dan Gabbana, Missoni, dan lain-lain. Untuk seluar jeans, saya selalu pergi dengan NYDJ kerana ia adalah satu-satunya denim yang sesuai dengan saya. Saya suka puncak Iro kerana mereka membuat saya merasa seperti saya gadis Perancis yang sejuk, dan Isabel Marant mengejutkan naik ke saiz 12 hingga 14. Saya suka potongannya! Kaki saya adalah saiz 12 juga, jadi saya memakai kasut Clarks dan Stuart Weitzman. Nordstrom mempunyai pemilihan yang hebat untuk saiz-12 kaki juga.

Glamour: Adakah terdapat apa-apa yang anda tidak akan pernah memakai?

K.S .: Saya tidak pernah memakai jins biru-hanya denim hitam atau putih. Ini mungkin kontroversial, tetapi jins biasa hanyalah sesuatu yang saya tidak pernah nampak bersemangat dengan saya.

__Glamour: Adakah terdapat trend yang anda mahu pakai dan tidak? __

__K.S.:__I suka rupa miniskirt, tetapi saya sendiri tidak merasa sangat yakin dalam mini mikro. Saya suka seseorang yang boleh menariknya.

Glamor: Apakah nasihat gaya anda untuk wanita yang memakai saiz 12 hingga 18?

__K.S.:__I’m semua tentang orang yang merasa diberi kuasa, sihat, dan normal. Pakai apa yang anda suka dan pakai apa yang membuatkan anda gembira. Saya melalui tempoh masa tiga tahun di mana saya hanya memakai seluar menunggang Ralph Lauren pada musim sejuk. Saya mempunyai mereka dalam tujuh warna dan saya suka mereka. Semua orang menganggapnya pelik, tetapi mereka membuat saya gembira!

Glamour: Jika anda boleh mengubah apa-apa mengenai fesyen plus saiz, apa yang akan berlaku?

K.S .: [Saya akan menukar] kain dan kualiti pakaian yang ditawarkan untuk saiz tambahan. Saya telah mendapati bahawa banyak syarikat pakaian bersaiz plus yang menargetkan saiz plus hanya membuat pakaian yang lebih murah. Pakaian yang kelihatan murah sangat sukar untuk ditarik pada bingkai yang lebih besar. Saya mendapati bahawa saya akhirnya terlibat dalam kepingan pelaburan kerana mereka kelihatan lebih baik, tetapi mereka lebih sukar untuk mencari. Ia adalah keseimbangan yang sukar untuk menyerang.

__Glamour: Dengan hampir lima juta pengikut di seluruh platform sosial keluarga anda, berapa banyak peranti mudah alih, komputer riba, dan desktop yang ada di rumah anda? __

K.S .: Saya akan mengatakan jumlah biasa … Saya mempunyai iPhone 6 Plus, yang merupakan gergasi. Kemudian saya mempunyai komputer riba dan iPad saya.

Glamour: Apa yang berlaku apabila Wi-Fi keluar?

K.S .: Kemurungan. Hanya bergurau. Saya cuba untuk bertenang … sementara dengan segera memulakan semula penghala.

Glamour: Apa pemilikan fesyen yang paling berharga anda?

K.S .: Beg Chanel Boy saya dalam paten biru. Ia bukan hanya warna kegemaran saya, tetapi juga paten, yang bermaksud bahawa saya boleh menumpahkan kopi dan air di atasnya tanpa perlu risau. Mengimbangi dua anjing, beg, dan secawan kopi adalah realiti harian saya, jadi paten membuat tumpahan itu tidak menjijikkan! Saya juga membeli beg itu sendiri, yang menjadikannya istimewa kepada saya.

__Glamour: Apakah satu trend yang tidak akan pernah bekerja untuk sesiapa sahaja? __

K.S .: Saya fikir trend sentiasa berfungsi untuk satu jenis orang; itulah sebabnya mereka berlaku. Tetapi saya akan mengatakan pakaian dan skirt dengan jumlah tambahan di sekitar pinggul pada umumnya tidak pergi. Saya tidak fikir kebanyakan wanita cuba menambah jumlah gila ke badan mereka.

katie sturino 12isg style 1

Untuk lebih lanjut mengenai fesyen plus saiz, lihat:

Lihat Koleksi Baru Candice Huffine Model

12 Up and Coming Plus-Size Models Mengambil Industri oleh Ribut

Kempen Terkini Lane Bryant Akan Terinspirasi Anda