Camila Cabello adalah wajah terbaru Guess, dan kempen iklan yang dikeluarkan hanya memberikan kita nostalgia utama. Di bahagian atas grafik dan siluet pinggang tinggi, denim dan kulit sama, penyanyi menyalurkan ’90-an kanak-kanak dalam tembakan pertamanya untuk jenama itu.

Pertunjukan baru bintang pop itu bermakna dia kini menjadi sebahagian daripada kelab cantik eksklusif yang merangkumi ikon ’90s Drew Barrymore, supermodel Claudia Schiffer, dan Gigi Hadid, untuk menamakan Guess Girls yang lalu. “Saya tidak boleh menjadi lebih teruja untuk bergaul dengan GUESS mengenai kempen yang luar biasa ini,” kata pemain berusia 20 tahun itu dalam kenyataan akhbar. “Saya telah membesar mencintai estetik mereka, dan bukan dalam impian saya yang pernah saya fikirkan Saya akan cukup bertuah untuk menjadi sebahagian daripadanya. “

Tembak itu adalah seni yang diarahkan oleh ketua pegawai kreatif untuk jenama, Paul Marciano, dan gambar oleh Tatiana Gerusova. Pasukan mengembara ke Palmdale, California, untuk menembak lokasi di padang pasir. Dalam satu imej Cabello berdiri di ambang pintu yang kelihatan seperti sebuah bilik hotel, memakai tangki grafik yang hangat yang mengungkapkan bra renda di bawahnya, dan seluar jeans yang berjalur tinggi di bahagian depan. Di dalam lagi dia menari di tengah jalan padang pasir dengan model lelaki. Penyanyi itu seolah-olah menyalurkan versi Sandy dari ’90-an Barat Minyak, dalam seluar jeans hitam kurus, kasut koboi yang tinggi dan lutut tinggi.

Anggota mantan Kelima Harmony baru sahaja memulakan kerjayanya solo, tetapi dia sudah memukulnya dengan single pertama, “Crying in the Club.” Walaupun iklan Guess adalah berani, pasti, ia adalah imej yang jelas berbeza dari satu yang dia buat sebagai sebahagian daripada kumpulan gadis bekasnya. Penyanyi itu telah membicarakan tentang tekanan untuk meminggirkan imejnya dengan Harmony Kelima pada masa lalu.

Lihat Cabello dalam dua foto yang baru dikeluarkan dari Guess, di bawah:

camila1
PHOTO: Baiklah
CAMILA2
PHOTO: Baiklah

BERKAITAN: Camila Cabello Datang Dari Cuba Dengan Hanya Anak Patung dan Mimpi