Christie Brinkley menikmati beberapa keseronokan keluarga yang menyeronokkan di bawah matahari untuk cuti, dan kami menikmati pemandangan!

Supermodel itu mengambil Instagram pada hari Sabtu dengan gambar dari percutian Krismasnya di Turks dan Caicos, di mana dia sedang bersantai dengan anak perempuannya, Alexa Ray Joel, 29, dan anak lelaki, Jack Brinkley-Cook, 20. Dalam satu tembakan, keindahan berambut perang itu di atas papan paddle di bikini lengan panjang yang dicetak-satu lagi snap menunjukkan Christie berenang di bawah air dengan lumba-lumba dalam dua potong minim yang menunjukkan angka kotornya.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Serius, kami telah untuk menggandakan diri, terutamanya apabila anda melihat gambar ini Brinkley yang disiarkan pada bulan Oktober-foto pengunduran yang memakai bikini di ’70-an.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Penampilan yang tidak menentu Brinkley mungkin banyak berkaitan dengan rutin kecantikan rapinya: Model, yang mengeluarkan buku gaya hidup yang dipanggil Kecantikan yang tidak berkesudahan awal tahun ini, berkongsi berita mengenai kulit pada salah satu foto percutian baru-baru ini.

“Tip Kecantikan yang tidak menentu: ketika melakukan olahraga atau berada di dalam air, penting untuk menghentikan penuaan foto dengan melindungi kulit anda,” tulisnya, sambil menambah, “Saya mulai dengan melembabkan leher dan dada saya dengan SPF anti-penuaan saya sendiri dan IR Defense Sunblock dipanggil Recapture 360. “

Tercatat-dan kami meneka sunhat yang luas yang tidak menyakitkan sama ada.