Google telah melancarkan senarai selebriti, terma, dan orang-orang yang kami bersama-sama mencari sepanjang masa sepanjang tahun, dan saya di sini untuk memberitahu anda, terdapat beberapa kejutan. Yang paling menarik adalah nama yang mengambil tempat teratas dalam kategori pereka fesyen, kebanyakannya kerana, boleh dikatakan, orang itu bukanlah seorang pereka. Tidak, kehormatan itu pergi ke Bethany Mota, bintang YouTube berusia 19 tahun, untuk koleksinya dengan Aeropostale.

bethany mota aeropostale velvet skater dress

Ini dia memakai pakaian baldu dari julat (yang juga mempunyai komponen katil). Dia mempunyai gaya comel yang boleh dihubungkan untuk semua orang dari zaman sekolah menengah dan mengawasi video-videonya yang terasa seperti anda bercakap dengan teman terbaik, jadi saya mendapat rayuan. Aeropostale memanfaatkan populariti dan keintiman; Penerangan produk untuk pakaian ini berbunyi “Kamu semua kenal saya, jadi saya pasti anda sudah tahu saya kecewa dengan Pakaian Velvet Pepejal saya!

Mengambil nombor dua dan tiga nombor adalah Kate Spade dan Oscar de la Renta. Valentino, Alexander Wang, dan Rachel Roy juga membuat senarai itu dan, dengan menariknya, ibu Beyoncé, Tina Knowles, mempunyai tempat nombor 10.

Persoalan fesyen yang paling dicari ialah cara memakai selendang, diikuti dengan apa yang dipakai untuk majlis perkahwinan, wawancara, dan tarikh pertama. But buku lutut, legging, dan beanies juga mendapat tempat sebagai keping yang orang inginkan cadangan gaya.

Bagaimana dengan sejarah pelayar anda? Adakah terdapat soalan gaya tertentu yang anda telah tanya mengenai Google?