Adakah semua orang teruja dengan Anugerah CMA malam ini? Walaupun anda bukan negara-muzik yang terobsesi, ia pasti menjadi dandanan glamor permaidani merah yang hebat dan saya tidak boleh menunggu (ingin bersuara malam ini, saya akan menghantar pakaian kegemaran saya nanti!). Sebelum ini, kami mendapat gambaran tentang apa yang Miranda Lambert perlu goyang ketika dia pergi ke panggung untuk melakukan dengan Meghan Trainor malam ini, dan saya cinta ia.

miranda lambert valentina kova dress cma awards

Ia adalah sekeping adat yang direka oleh Valentina Kova, dan lakaran yang saya periksa menunjukkan beberapa pilihan warna yang berbeza, supaya bahagian itu menjadi kejutan. Saya mengasihi naungan ini sangat kecil dan berfikir ia akan kelihatan hebat pada berambut perang. Bentuk itu, dengan halter persegi dan rok, sangat feminin, tetapi lipat dan baris tiga butang pada petua teratas pada pakaian lelaki dan tux klasik. Ini percanggahan yang saya suka.

miranda lambert cma music festival 2014

Untuk rujukan fesyen, inilah pakaian Miranda dipilih untuk tampil di festival muzik CMA musim panas ini. Seluar pendek kulit dan bustier bedazzled? Ya sila.

Siapa yang merancang untuk menonton anugerah ini malam ini?