Kami telah mengambil jalan pintar ke bawah jalan ingatan dengan hipster Kimmy Gibbler daripada Rumah penuh dan 90-an kegemaran saya It Girl, Hilary Banks, dari Putera segar Bel-Air. Kini saya rasa sudah tiba masanya untuk memberi budak lelaki itu keluar dengan bersuara, bermula dengan lelaki sebelum waktunya: David Silver (alias Brian Austin Green) yang asal Beverly Hills, 90210.

david silver 90210 patterned button down shirt

Lama sebelum Michael Lee (maaf, Wayar rujukan-tidak boleh menolongnya) Dixon dan Annie Wilson, terdapat Brandon dan Brenda Walsh dan kumpulan sekolah tinggi West Beverly Hills BFF yang terkenal. Yang termuda di antaranya adalah David Silver-anak seorang doktor gigi masyarakat, kakak saudara lelaki Kelly Taylor, rakan sekutu Donna Martin, dan pemilik, tangan-bawah, baju kemeja bercetak terbaik dalam pos pos.

david silver printed shirt 90210

Lihat apa yang saya maksudkan? Dari permulaan pertunjukan, dia juga mempunyai siri terbaik dan sentiasa berkembang dalam siri ini.

David Silver Scott steve sanders brandon walsh 90210

Ya, walaupun dibandingkan dengan keriting halo Steve Sanders dan mullet mulia Brandon Walsh. David sentiasa memikirkan lebih banyak tentang pakaian sekolahnya, juga-lihat blazer mustard dan baju comel bercetak. Dan, oh, miskin, ditakdirkan Scott Scanlon. RIP.

david silver DJ booth 90210

Sebelum Alexa Chung, Harley Viera-Newton dan peminat DJ yang terkenal, terdapat David Silver, tuan rumah turntable kanak-kanak asal. Sepanjang siri ini, cita-cita dan cita-cita muziknya (ingat pentas panggungnya di Beach Club ?!) adalah tuntutannya. Dia juga menjadi impresario kehidupan malam, menjalankan Peach Pit After Dark, kemudian dalam siri ini.

brian austin green david silver 90210 varsity jacket

Daud juga mempunyai pakaian luar yang terbaik. Saya sebenarnya ingin mencuri jaket pengebom yang disekat kulitnya sekarang.

david silver vanilla ice hair cut

Jenis pakaian kasut yang dipakai sukan yang menarik di sini, tetapi saya lebih tertumpu pada rambut potongan Vanilla Ice yang sempurna. (Oh, dan seluar jeans ayah yang bagus, Brandon.)

Brian austin green david silver vest 90210

Semak lapisan monokromnya dalam rupa ini. Tidak buruk, tidak buruk. David juga pergi ke Ice Vanilla penuh di sini, lengkap dengan anting-anting subversif di kedua-dua telinga dan dengan gelung tidak kurang. Harus mencintai tahun 90an. Pikirkan bagaimana perasaan David mengenai trend penembusan terkini?

david donna wedding 90210

Sepanjang semua drama itu – perkara ketagihan dadah itu, terperanjat dalam laluan kerjayanya, status sekali lagi (sekali lagi dan perkara Ariel-penipu) -David dan Donna dimaksudkan untuk bersama-sama. Dan, bersyukur, bergaya klasik dalam pilihan pakaian perkahwinan mereka. Walau bagaimanapun, Donna berjaya menyelinap masuk ke dalam choker yang dikelilingi mutiara. Semua bersyukur pada tahun 90-an!

Selamat Flashback Jumaat! Tidakkah pilihan fesyen David Silver membuat anda tersenyum, hanya sedikit? Yang mana rupa kegemaran anda? Adakah anda fikir dia akan menerima cetakan pada tahun 2010??

Foto: Koleksi Everett