Ketika saya menyaksikan perarakan yang cantik dari baju-di-a-London-pakaian seperti yang saya jalankan di acara Richard Chai pagi ini, satu item mengangkut saya kembali ke awal 90-an, ketika memakai skirt lebih celana salah satu daripada langkah berjaga-jaga saya. Pereka bentuk itu menghilangkan langkah berlapis dan digabungkan menjadi satu pakaian yang saya panggil tarian.

0908richard chai spring 2012 pants fa

Hanya apabila anda berfikir tidak ada yang baru di bawah sinar matahari – berapa cara yang berbeza yang boleh blazer dan seluar jeans teman lelaki menafsirkan diri di landasan pacu? – bersama datang seorang pereka dengan sesuatu yang menuntut nama baru. Gabungan skirt-dan-seluar Chai sangat unik kerana lapisan atas berfungsi lebih seperti apron (iaitu, ia tidak pergi sepanjang jalan di belakang), dan mereka memberikan sedikit kelonggaran kepada kewanitaan sementara masih membiarkan anda menghidupkan kereta roda dalam ’em!

Mereka bukan penyokong, tetapi masih … setakat ini, Richard Chai mendapat undi saya untuk item yang paling asli untuk memukul landasan Minggu Fesyen New York. Apa yang anda fikirkan tentang “tuhan”? Adakah anda pernah memakai ’em? Adakah anda pernah melakukan combo skirt-over-pants ketika anda masih muda, seperti yang saya lakukan? Bincangkan!

PLUS … lebih banyak liputan Minggu Fesyen kami:

  • Semak di mana pereka kegemaran anda sedang makan

  • Lihat warna yang akan memerintah landasan musim ini

  • Dapatkan sekilas di dalam parti Missoni untuk Sasaran!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Berbual dengan celebs, bintang fesyen VIP, pro kecantikan dan banyak lagi di laman Facebook kami! Lawati Facebook.com/glamour untuk jadual bulan ini

Dapatkan kemas kini fesyen terkini melalui Twitter di @glamour_fashion

Semak Tumblr bergaya kami!

Baca majalah Glamour pada pelanggan cetakan iPad anda, ia kini merupakan sebahagian daripada pelan langganan anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Dan, adakah anda tahu anda boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Montrose

Mahu STF lagi? Ikuti kami di Twitter!

Tweets terkini!

Ikuti kami di Twitter!