Terdapat banyak contoh di mana jam fesyen Gigi Hadid telah menghantar kami terus ke pusat membeli-belah terdekat untuk mencuba gayanya. Selalunya, supermodel ini menimbulkan rasa tertekan dari pengalaman membeli-belah dengan benar-benar memakai sekeping dari salah satu peruncit berpatutan kegemaran kami-dan, bahkan lebih bernasib baik, yang masih dalam stok. Itulah kes seluar H & M $ 30 yang dipakainya semasa Minggu Fesyen Paris. Maafkan kami semasa kami mengeluarkan kad kredit kami.

Hadid difoto di antara penampilan di Paris yang memakai rupa monochromatic. Dia berpasangan dengan sweatshirt abu-abu dengan seluar kelabu berwarna kelabu dan keledai berwarna hitam. (Jelas sekali, dia telah memberi perhatian kepada trend gaya jalan dari musim ini.) Kami telah mendapat hoodie-tetapi jika anda berada di pasaran untuk beberapa seluar cek yang rapi untuk jatuh, menuju ke H & M, di mana Hadid mendapat pasangannya untuk $ 29.99 yang sejuk, menurut siaran akhbar yang sangat menarik yang hanya mendarat di Peti Masuk kami. Inilah pandangan penuh.

97748498
PHOTO: Pierre Suu

Seluar strobepipe H & M datang dalam empat warna berbeza, tetapi Hadid memilih untuk houndstooth kelabu. Dan dengan keajaiban membeli-belah, mereka masih boleh didapati di laman web jenama dalam kebanyakan saiz.

Kita tidak boleh imej yang akan bertahan lama: Walaupun tidak setiap hari seorang saudari Hadid memakai pakaian yang kita sebenarnya boleh berbelanja kurang dari $ 30 (sebelum perkapalan yang ditambah ketika kita segera memesannya). Jadi dapatkannya, kawan-sebelum kita membeli stok yang lain.

Semua Kembar Tiga Hadid Berjalan dengan Tommy Hilfiger Show

Gigi Hadid Hilang Sepatu di Runway, Masih Struts Better Than Most