Pada mandi pengantin yang pertama saya menghadiri …

0331 lingerie bridal shower gift we
PHOTO: Getty Images / Comstock Images

Pakaian dalam kotak hadiah

Saya memberikan pengantin perempuan sebilangan kecil seksi. Saya telah membeli hadiah pertunangan dari pendaftaran perkahwinannya, jadi saya ingin melakukan sesuatu yang menyeronokkan. Saya bukan satu-satunya yang memberikan pakaian dalam mandi pengantin itu: Ibunya memberikannya pakaian malam putih yang paling cantik dan beberapa tetamu lain pergi laluan skandal seperti yang saya lakukan.

Dan saya menyesal. Saya tidak mendapat banyak pakaian, tetapi dari tiga hadiah, saya hanya memakai satu. Saya menyanjung wanita yang mendapat dua yang lain memikirkan saya boleh memerah diri ke pakaian mereka yang kecil, tetapi tidak, saya hanya tidak tipis.

Baru-baru ini, saya pergi ke pancuran pengantin di mana pengantin perempuan mendapat banyak pakaian dalam. Tebak siapa yang kebanyakannya dari? Ibu pengantin lelaki! Saya berharap kedua-dua mereka mempunyai hubungan yang lebih dekat daripada pengantin perempuan dan ibu mertua yang biasa kerana kebanyakan mereka yang gals secara spontan akan membakar jika mereka membuka apa-apa rasis yang jauh (apatah lagi kekurangan, seperti pengantin perempuan ini!) Dari pengantin lelaki mereka ‘ibu.

Begitu juga memberikan pakaian dalam sebagai hadiah pancuran pengantin mendapat thumbs-up atau ibu jari-turun dari anda? Adakah pernah baik bagi ibu pengantin lelaki untuk memberikan pakaian dalam pengantin perempuan? Bagaimana dengan ibu pengantin perempuan?

Lebih Lanjut Mengenai Hujan Pengantin__

Adakah saya Perlu Pergi ke Pancuran Pengantin Jika teman lelaki saya seorang Pengantin Lelaki?

Jemputan Pancuran Perkahwinan: Bagaimana Word Em untuk 6 Situasi Berbeza

Saya Adakah atau Saya Tidak: Tradisi Mandi Pengantin Silly

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati ShopGlamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Muat turun Majalah Glamor untuk iPad anda!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter!

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda.

__ Ambil Penyiasatan Kami dan Anda Boleh Memenangi Kad Hadiah iTunes!

Hey Glamour peminat, kami memerlukan nasihat anda. Kami ingin tahu apa yang penting kepada anda ketika datang Glamour dan semua perkara digital – apa yang paling kamu sukai? Apa yang anda mahu lihat lebih banyak? Bagaimana dan di manakah anda mahu membaca semua perkara yang menyeronokkan? Sila ambil kaji selidik kami. Sebagai ucapan terima kasih yang istimewa untuk perkongsian, anda akan dimasukkan untuk memenangi salah satu daripada 45 kad hadiah iTunes untuk mengambil kaji selidik! Lihat peraturan untuk maklumat lanjut.

Foto: Comstock