Mari kita nyata: Untuk masa yang lama, ada satu bintang gaya bersinar dalam monarki British. Kate Middleton benar-benar berhak menerima semua penghargaan gaya ini, tetapi saya gembira kerana seseorang itu mengetuk di belakangnya dengan beberapa potongan steal yang serius (terutamanya sejak sekali Duchess menyampaikan bayinya yang kedua-yang benar-benar akan menjadi budak lelaki, FYI-kita tidak akan melihat dia satu tan). Mari kita semua reaksikan diri kita dengan Princess Beatrice, anak perempuan Putera Andrew dan Fergie, kerana gayanya telah mengesankan saya akhir-akhir ini.

puteri beatrice blue easter dress blazer 2015

Tampilan yang mula-mula membuat saya ambil perhatian? Ensemble Easter nya, yang terdiri daripada pakaian biru terang yang ditutupi oleh blazer navy dengan fit paling suri yang pernah saya lihat (yang memuncak bahu, pinggang!).

puteri beatrice green printed dress 2015

Pakaian funky ini, dipilih untuk acara fesyen, mencampur pelbagai warna dari palet warna, cetakan, dan juga beberapa kemasan yang berbeza dengan jenis editor fesyen.

puteri beatrice blue dress we day march 2015

Pakaian kegemaran saya yang mutlak mungkin ini! Dengan siluet yang kuat dan kolar yang berbeza sedikit manis, ia benar-benar kelihatan seperti seorang gadis yang suka bereksperimen akan memilih.

puteri beatrice black tuxedo gown alexander mcqueen dinner 2015

Gaya merah-permaidani Princess Beatrice juga sangat mengagumkan. Untuk majlis makan malam meraikan pembukaan pameran Alexander McQueen di London, dia meraihnya dengan gaun gaya tuxedo dengan jenis garis leher yang menjunam dan celah kaki yang tinggi dunia akan terancam pada Kate.

puteri beatrice blue coat wedding december 2014

Walaupun gembira kerana saya tidak dapat melihat mantel musim sejuk yang lain selama berbulan-bulan, saya tidak dapat membantu tetapi ditarik ke tempat ini berjalan-jalan. Penyekatan warna dengan pelbagai warna biru unik, menjadikan lapisan asas merasa istimewa. Selain itu, suka bahawa dia selesai dengan booties buku ganti anggun bukannya pam.

Adakah orang lain melihat bagaimana fab Beatrice telah mencari? Siapa ikon gaya diraja kegemaran anda?