Ia rasmi: Setelah tujuh tahun memisahkan fesyen selebriti terbaik dan terburuk (dan kebanyakannya terburuk), pertunjukan ceramah redap karpet E! Polis Fesyen telah dibatalkan, menurut Wartawan Hollywood.

Panel pakar fesyen E-yang kini dibuat oleh Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes, dan Margaret Cho-akan bersara pada musim gugur ini. Menurut Wartawan Hollywood, siri ini telah bergelut selepas tuan rumah asalnya, lewat Joan Rivers, meninggal dunia pada tahun 2014. (Dia telah merasmikan pameran sejak ia ditayangkan pada tahun 1995.) Selama bertahun-tahun Polis Fesyen menjadi tuan rumah perbahasan yang hangat dan bertukar perbincangan fesyen tradisional di kepala mereka dalam segmen seperti “The Five Must-See Looks of the Week,” “Gotta Have It !, Make It Stop !,” dan “360 Degree Glam Cam” semasa live red-carpet peristiwa. Walaupun siri ini akan terhenti, E! Liputan fesyen berita dan penghantaran rangkaian dari karpet merah akan hidup.

575872515ED00008_Seen_Aroun
PHOTO: Bryan Bedder

The Polis Fesyen dilancarkan di New York Fashion Week pada tahun 2016

Anak perempuan Sungai, Melissa, yang menjadi cohost dalam siri ini pada tahun 2015 berikutan kematian Joan, telah menyatakan penghargaannya kepada E! untuk waktunya pada siri ini: “Terima kasih kepada E! kerana mempunyai visi untuk melihat potensi Polis Fesyen yang mengubah kedua-dua industri hiburan dan fesyen, “katanya dalam satu kenyataan. “Saya bangga menjadi sebahagian daripada warisan ini.”

Polis FesyenTunduk terakhir tidak datang sebagai kejutan besar memandangkan penurunannya pada penonton-dan relevansinya-dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Selepas kehilangan tuan rumah asalnya, pertunjukan itu bergelut untuk mencari tapak antara pemain yang sentiasa berubah. (Para panelis yang lalu termasuk Kelly Osbourne dan, secara ringkas, Kathy Griffin.) Apa lagi, kontroversi sering mengikuti penghakiman mereka yang sartorial-terutama sekali, ketika Guiliana Rancic mengejek Zendaya’s dreadlocks dari 2015 Oscars.

NUP_150487_0001.jpg
PHOTO: E!

Joan Rivers dengan tetamu Kris Jenner pada pameran pada tahun 2013

Walaupun reputasinya yang berbatu, pertunjukan itu adalah salah satu francais yang paling dikenali di E! Adam Stotsky, presiden rangkaian, diterangkan Polis Fesyen sebagai “tulang belakang permaidani merah selama lebih dua dekad yang telah ditiru di lanskap hiburan” dalam satu kenyataan. “Gaya yang tidak disayangi Joan yang tercinta memacu pendekatan pintar francais untuk fesyen dan komedi, dan kami amat berbangga dengan kejayaannya yang lama,” katanya. “Kami juga sangat berterima kasih kepada Melissa [Rivers], serta Giuliana, Brad, Nene, Margaret, dan seluruh Polis Fesyen pasukan, yang terus menyampaikan ketawa dan menjadikan francais ikonik ini benar-benar satu-of-a-kind. “

665909861AA00011_Seen_Aroun
PHOTO: Mike Coppola

Nene Leaks, Brad Goreski, dan Melissa Rivers Polis Fesyen pada tahun 2016

Sudah tentu, Polis Fesyen tidak akan keluar tanpa bang. Pada 27 November E! akan udara Polis Fesyen: Perpisahan, edisi khas untuk menyusun siri ini yang akan menampilkan rakaman yang tidak pernah dilihat sebelumnya di Sungai-sungai yang lewat.

Semua Landasan Sepertinya Blake Lively Telah Dipakai di Jelajah Akhbar Terkini

Bella Thorne Memakai Suit Dilindungi dalam Porn dengan Premiere ‘Babysitter’