Saya selalu suka warna coklat. Diakui, ia boleh agak sukar untuk ditarik, tetapi selepas pergi ke sebulan pelantikan pasaran (banyak yang menunjukkan trend musim gugur untuk datang pada Bulan Fesyen), jelas bahawa naungan itu kembali dengan cara yang besar. Berikut adalah empat cara kegemaran saya untuk memakainya.

Burberry

Meletakkan kot pernyataan unta dengan seluar jeans hitam: Sama ada anda pergi untuk satu di kulit atau bulu palsu, kot coklat terang boleh membuat pop pakaian monokromatik. Burberry menunjukkan shag chestnut satu dengan seluar dan tumit yang mudah dipotong, tetapi satu lagi cara memakai kot jenis ini adalah dengan jeans biru klasik dan but buku lali.

Chloe

Campurkan dan padankan coklat anda: Tembaga dan unta boleh membuat penampilan yang jelas digilap untuk pejabat sambil membenarkan anda memberikan selimut navy yang cuba dan benar. Chloe menunjukkan kaki lebar dengan peacoat preppy, memberikan kegembiraan ’70-kerjaya gadis.

Gucci

Pasukan kulit coklat dan permata nada: Kulit hitam boleh kelihatan teruk semasa hari kerja, tetapi pakaian permaidani russet di sisi lain, seperti nombor Gucci ini, sesuai dengan rang undang-undang. Blaus tudung yang kaya mengambil kekasaran daripada fabrik, menjadikan pakaian itu sesuai untuk ruang dewan.

Proenza

Ditch sweater hitam asas anda untuk bersatu umber rajutan: Lihatlah Proenza Schouler untuk pelajaran tentang bagaimana untuk menyatu dengan bersatu di atas bersatu pada musim ini. Dengan berpasangan dengan baju besar dengan seluar pendek, bahagian pinjaman yang dipinjam dari lelaki menjadi terasa tinggi. Dalam warna coklat ini, siluet masih pelangsingan dan halus, hanya tidak gelap.

Adakah anda bekerja coklat ke dalam almari pakaian anda musim ini? Bagaimana anda memakainya?