Dewa fesyen memberkati kita tahun ini dengan membuat athleisure yang trend masa ini. Dan dengan kegilaan gaya ini datang gambar-gambar baru untuk pin pada Pinterest-termasuk sepasang koper Lululemon yang mencapai tahap kemasyhuran yang tidak dapat dinafikan dalam komuniti pinning. Lululemon’s Wee Are From Space Silver Spoon Wunder Under Crops telah memperoleh gelaran “legging paling popular di Pinterest.” Dan melihat mereka, tidak sukar untuk melihat mengapa.

Lululemon’s Wee Are From Space Silver Spoon Wunder Under Crops leggings may have a ridiculously long name. Tetapi mereka sangat comel, sama sahaja. Seluar kaki terhad edisi terhad datang kelabu, dan termasuk blok warna putih dan jejari sepanjang bahagian bawah. Coraknya anggun dan mudah-tetapi masih cukup sejuk untuk menjaga keseronokan. Dan warna-warna neutral menjadikan Wee Are From Space legging mudah dipasangkan dengan puncak warna apa pun. Selain itu, kaki mempunyai jahitan bergelombang-bukannya dipotong lurus-yang pasti membawa bakat feminin sedikit ke mana-mana melihat athleisure.

Baju yang didambakan telah disimpan di Pinterest lebih daripada 213,000 kali. Dan malangnya, mereka dijual secara rasmi. Yang berkata, orang yang suka, sayang, sayang mereka boleh merapatkan pasangan di Ebay. Sekiranya $ 100 + bukan seluar anda, terdapat banyak lagi legging yang mesra bajet yang telah menerima bahagian yang saksama daripada cinta Pinterest untuk anda pilih. Senita Athletics menawarkan dua gaya Pinterest-popular. Pocket Capris mereka dan Capri Fierce kedua-duanya datang lengkap dengan poket-dan tanda harga di bawah $ 40. Pada $ 85, Celana Kuasa Om Shanti Pakaian adalah pilihan yang bagus untuk sesiapa yang mencari corak yang tebal, warna-warna cerah, dan fabrik mesra alam. Dan Sarung Kulit Zoe Kulit Kulit Chic harian akan membawa kelebihan sedikit ke almari pakaian anda untuk hanya $ 38.

Terdapat banyak pilihan hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan atlit mereka. Mari kita berterima kasih kepada bintang bertuah kita bahawa kita hidup di dunia di mana ia boleh diterima untuk memakai bingkap sepanjang hari, setiap hari.

Lihat, pasangan legging yang paling popular di Pinterest.

PHOTO: Pinterest / Joy

Lebih Kisah Terkait:

  • Ini Adakah Pakaian Pengiring Pengantin Paling Popular Pada Pinterest

  • 21 Pairs Of Legging Workout yang Comfy And Stylish

  • Inilah Apa yang Kuku Kuku Paling Dikenakan Seperti Nada Kulit 3 yang berbeza