Kami menghabiskan sepanjang musim panas untuk mengenali beberapa wanita paling cantik di sekeliling, sama ada bintang-bintang Hollywood, ballerina, royal, bintang gaya British, atau bom-bom yang akan meletupkan Victoria Secret. Kami mengawasi mata nama lain yang perlu anda ketahui, bermula dengan beberapa bintang sosial yang bersemangat.

Bersedia untuk jatuh ke dalam lubang arnab Instagram yang akan merasa sedikit pelik. Pada suatu ketika beberapa bulan yang lalu saya tersandung pada akaun popular yang sangat popular mengenai Jamie Andries, mengikutinya, dan tidak berfikir tentang perkara itu sehingga pejabat kami mula berdengung tentang akaun cheerleader mengambil alih Instagram. Gadis-gadis ini adalah Populer (huruf besar itu tidak taip taip, BTW), dan sementara skrol menerusi akaun mereka mengungkapkan banyak busur rambut yang berlebihan, prestasi sukan yang luar biasa, dan latihan yang cerah, terdapat banyak gaya gaya luar yang boleh anda pelajari dari , tiada kemahiran menumbuk yang diperlukan.

1. Gabi Butler

Memuatkan

Lihat di Instagram

Jangan fikir semua pembimbing sorak bersiap-siap, sepanjang masa. Gaya peribadi Gabi Butler bertumpu ke arah getaran 90-an, denim yang dibasuh asid, kasut bertudung, dan tee bayi.

2. Jamie Andries

Memuatkan

Lihat di Instagram

Pukulan dan berkilau yang berjalan bersama dengan sukan ini mengingatkan saya tentang Barbie yang sangat atletik dan rasa feminin juga membawa IRL juga. Pakaian biasa Jamie Andries termasuk banyak cetakan bunga, termasuk bahagian atas bahu dan kaki renda buku lali (kombo yang saya sayangi).

3. Peyton Mabry

Memuatkan

Lihat di Instagram

Di luar gim adalah peluang untuk gadis-gadis ini bermain-main dengan siluet dan trend baru. Saya suka tangki grafik ini dicampur dengan seluar pendek harem seperti harem. Ia adalah pakaian yang selesa yang tidak akan kelihatan sama sekali di tempat Pilates tetapi juga berfungsi dengan sandal dan sunnies untuk membeli-belah.

4. Bianca Treger

Memuatkan

Lihat di Instagram

Malah dalam sepasang celana pendek dan balet flat super-comel, tidak dapat dilupakan bahawa Bianca Treger adalah seorang atlet.

5. Carly Manning

Memuatkan

Lihat di Instagram

Suka bahagian depan kehidupan? Di luar lantai gimnasium, cheerer Texan Carly Manning melukis pakaian yang diperbuat daripada asas yang kuat dan beberapa detik monogram yang hebat.

6. Erica Englebert

Memuatkan

Lihat di Instagram

Apabila dia keluar dari pakaian seragamnya yang terang, Erica Englebert berkongsi snap pakaian yang sesiapa sahaja boleh membuat semula dengan blok bangunan almari pakaian asas anda mungkin sudah duduk di dalam almari anda (bingkap, kasut, dan Converse dalam kes ini).

7. Gabby Salzillo

Memuatkan

Lihat di Instagram

Pembimbing sorak yang kompetitif mempunyai beberapa pakaian yang berbeza dari kebanyakan wanita yang saya kenal, iaitu mampu mengatasi kaki anda di atas kepala anda pada satu ketika. Potongan pendek mungkin tidak sesuai, tetapi pasangan yang lebih panjang adalah emas. Lakukan seperti Gabby Salzillo dan dipakai dengan kasut bot dan kasut yang ceria untuk cuaca musim gugur.

8. Reagan West

Memuatkan

Lihat di Instagram

Cinta mencampurkan warna-warna cerah ke dalam pakaian sehari-hari anda? Akaun Reagan West mempunyai inspirasi yang kerap untuk anda, termasuk tempat berlipat ganda merah jambu di sini yang saya sayangi.

Di manakah beberapa tempat kegemaran anda untuk mendapatkan inspirasi pakaian? Adakah anda tersandung pada mana-mana akaun Instagram yang sangat popular?