PHOTO: Getty Images for People.com

Jika anda juga telah menunggu dengan nafas banjir untuk melihat apa model Hannah Davis memakai untuk menikahi besbol yang hebat Derek Jeter, anda bernasib baik. Pereka Vera Wang telah mengeluarkan imej pertama pakaian, dalam bentuk sketsa di Instagram hari ini. Hannah, yang menukar nama keluarganya kepada Jeter di Instagram, memakai dua pakaian yang dibuat khusus oleh pereka terkenal, dan seperti yang diharapkan, mereka sangat cantik.

Yang pertama ialah gaun duyung Chantilly lace dengan leher kekasih, tulle halter leher tinggi dan terjun kembali. Paparan kedua, yang lebih licin, memaparkan V-leher adat dengan ilusi tulle putih terperinci di pinggang dan sutera double georgette A-line skirt dalam charmeuse sutera. Lihatlah pakaian yang menakjubkan. Dan kami akan memaklumkan anda jika dan apabila pukulan pertama Puan Jeter di permukaan gaun perkahwinannya.

Hannah Davis and Derek Jeter arrive for the Costume Institute Benefit at The Metropolitan Museum of Art May 2, 2016 in New York. / AFP / TIMOTHY A. CLARY (Photo credit should read TIMOTHY A. CLARY/AFP/Getty Images)
PHOTO: AFP / Getty Images

The Jeters di Met Gala pada bulan Mei

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sehingga itu, Jessica Radloff sendiri pergi ke CBS Talk hari ini untuk bercakap tentang pengantin baru! Hannah baru-baru ini memberikan temuramah di mana dia mendedahkan sebab dia dan Derek bekerja dengan baik bersama-sama. Tonton di bawah dan beritahu kami apa yang anda fikirkan!