Internet boleh menjadi tempat yang aneh dan pelik. Dan, nampaknya, begitu juga pantai, terima kasih kepada baju renang “dada berbulu” ini yang membingungkan-dan menyinggung-internet.

Saman satu keping, yang dicipta oleh Baju Kekasih, secara rasmi dikenali sebagai Sexy Dada One Piece Swimsuit, dan ia hanya mempunyai: skrin yang amat realistis dada, torso, dan belakang. Ia datang dalam tiga warna yang berbeza untuk memadankan nada kulit anda (semula jadi, tan, dan gelap), boleh didapati dalam enam saiz (XS hingga XXL), dan berpatutan (dijual pada harga $ 44.95). Masalah? Ia adalah fizikal lelaki.

Yep. Apabila dipakai, baju renang dada “seksi” memberikan penampilan bahawa individu itu telanjang dan memamerkan tubuh dude-terutamanya bergelora, memandangkan gaya saman mandi biasanya dikhaskan untuk wanita. (Walaupun lelaki ini membuktikan, ia boleh-dan mungkin perlu, TBH dipakai oleh lelaki.) Baju Kekasih direka baju renang bertukar kepala untuk “membuat ’em berkata WTF,” menurut Instagramnya, dan ia akan berjaya jika internet adalah sebarang petunjuk.

Reka bentuk yang berbulu secara realistik telah menimbulkan tindak balas yang kuat, untuk meletakkannya dengan ringan. Seorang ibu mengejutkan anak-anaknya dengan memakai baju tebal, dan mereka menjerit dengan kengerian. Twitter kelihatan sama-sama terkejut dengan reka bentuk.

“Tidak, kami tidak melakukan ini,” tulis seorang pengguna, dengan gambar baju renang berbulu. “WHOOOO akan memerlukan ini?” menulis satu lagi. Respons yang lain termasuk: “Saya mahu menghapus imej ini dari otak saya,” “itu mengganggu,” “inilah sebabnya Tuhan tidak bercakap dengan kita lagi,” “Saya jijik,” dan pelbagai bahan letupan.

Tetapi malangnya, trend rambut dada dalam pakaian tidak berhenti dengan baju renang ini: Baju Kekasih juga menawarkan Gaun Dada Sexy, yang merupakan penyesuaian pakaian badan penuh dengan pakaian renang. Mungkin untuk Halloween?

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Berkaitan: 50 Percubaan Mandi Meningkatkan Keyakinan untuk Beli Musim Panas Ini