Berita baik untuk wanita yang tidak dapat mendapatkan trend bogel yang cukup: Di sini untuk kekal! Dua hari ke Minggu Fesyen New York dan kami telah melihat warna-warna yang berwarna buffo dari koko hingga karamel menjadi putih krim pada model setiap warna pelangi. Lihat yang kelihatan seperti yang kita sukai – dan cari tahu bagaimana untuk mencari warna yang paling tersanjung! – selepas melompat.

0910bcbg nude fa
PHOTO: Getty Images

NEW YORK – 10 SEPTEMBER: Model berjalan di landasan pacu di pameran fesyen BCBG Max Azria Spring 2011 semasa Minggu Fesyen Mercedes-Benz di Teater di Lincoln Center pada 10 September 2010 di New York City. (Foto oleh Frazer Harrison / Getty Images)

Pagi ini di BCBG, kami menyaksikan perbarisan neutral dengan pop sesekali warna berani. Penampilan yang rapi juga ada di mana-mana, memberikan makna baru kepada istilah “seksi seksi.” Berikut adalah cara terbaik untuk menunjukkan kulit jika anda bukan jenis T & A gadis!

0910cushnie et ochs fa

Di Cushnie et Ochs, model dengan kulit berwarna karamel yang cantik memakai pakaian yang praktikal hilang di dalam badannya! Tetapi terima kasih kepada beberapa pelukan bergaya dan kerah kecil yang primitif, kelihatannya dari skandal yang canggih.

Daftarlah untuk surat berita gaya kami dan dapatkan yang terbaik dari blog fesyen kami, dihantar terus ke peti masuk anda!

0910richard chai nude fa
PHOTO: Hak Cipta Mark Leibowitz

Richard Chai di belakang pentas semasa Minggu Fesyen New York Koleksi Spring / Summer 2011 Sedia untuk Wanita.

Di Richard Chai LOVE, palet itu, menurut perancang, “super-neutral.” Hitam sentiasa menjadi pelengkap jenius kepada warna berwarna buff, tetapi kelabu adalah sedikit kurang dijangka – dan benar-benar mudah ditarik apabila ia datang dalam bentuk kepingan yang diilhamkan oleh lelaki.

0910christian siriano nude fa
PHOTO:

Anda sudah melihat kasut buh-nanas di Christian Siriano, tetapi adakah anda tahu dia sudah dewasa masa besar dari gaun pesta dramatik dan kini sedang melakukan dasar-dasar yang memakai habis-habisan yang kami hancur? Sekiranya anda suka idea bogel tetapi tidak mempunyai mana-mana jaket yang mewah, cuba di jaket kulit, seperti Sessilee Lopez.

Sekiranya anda masih mencari naungan telanjang sempurna, terus pergi ke sumber – kulit anda sendiri! Kepala ke kedai jabatan dan lakukan sedikit percubaan dan kesilapan dengan memegang potongan di sebelah kulit kosong anda untuk mencari perlawanan yang sempurna. Ingat, jika anda tidak mahu kelihatan dicuci, anda perlu menyamai nada kulit anda sekuat mungkin.

Apa yang anda anak patung memikirkan nudes baru? Adakah anda gembira trend ini melekat? Pernahkah anda membeli sekeping telanjang anda? Bincangkan!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Mendapat fesyen Q? Stylists glamor menjawab soalan fesyen anda di WhatToWear.com

Tunjukkan cinta anda: Dapatkan set kami sendiri “xox” cincin, $ 12 di shopglamour.com

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Perkara-perkara histeris sedang berlaku sekarang di dunia fesyen. Ikuti kami di Twitter dan cari sendiri! (Anda tidak akan menyesal, kita bersumpah!)

Foto: Mark Leibowitz; ihsan style.com