Satu Cinta Ahad di Manchester dipenuhi dengan detik-detik yang berkuasa. Tetapi Katy Perry – hanya satu daripada banyak artis yang tampil di konsert manfaat yang dipelopori oleh Ariana Grande untuk menghormati mangsa serangan yang dilakukan oleh pengebom bunuh diri di konsert Grande di bandar bulan lalu – bertanggungjawab untuk satu sangat halus dan cantik penghormatan.

Perry mengambil panggung dalam minidress putih dan kot berbulu panjang untuk melakukan hitsnya “Sebahagian daripada Saya” dan “Roar.” Tetapi pada masa yang ditetapkan, dia akhirnya mengeluarkan kot untuk mendedahkan butiran terperinci mengenai pakaiannya: Pakaian terbuat dari gambar-gambar 22 konsert itu yang tragically kehilangan nyawa mereka dalam pengeboman. Gambar-gambar yang berwarna-warni dapat dilihat pada kolar turtleneck pakaian, manset lengan baju, dan di belakang pakaian dalam bentuk hati.

Perry memberitahu orang ramai, menurut BuzzFeed, “Tidak mudah untuk selalu memilih cinta, adakah ia? Pada saat-saat seperti ini, ia boleh menjadi perkara yang paling sukar dilakukan, tetapi cinta menaklukkan ketakutan dan cinta menaklukkan benci. yang anda pilih akan memberi anda kekuatan. “

Lihat penghormatan Katy yang menakjubkan kepada mangsa serangan dalam gambar di bawah:

katy perry1
PHOTO: Kevin Mazur / One Love Manchester / Getty Images
katy perry2
PHOTO: Dave Hogan / One Love Manchester / Getty Images

BERKAITAN: Katy Perry Mempunyai Sesuatu yang Akan Katakan Kepada Orang yang Mengkritik Gaji ‘American Idol’ Nya