taylor swift wax figure shake it off cheerleader

Satu lagi tokoh lilin selebriti yang sangat realistik telah dilancarkan di Madame Tussauds di London dan kali ini, ia adalah Taylor Swift yang pada dasarnya tidak dapat dihalang. Ia kelihatan seperti kehidupan yang gila (walaupun pasukan kecantikan tidak begitu berseronok dengan flip bang) tetapi saya perlu memilih tulang dengan pakaian yang mereka pilih untuknya.

Video muzik beberapa lagu terakhir Taylor telah dikemas dengan momen fesyen, tetapi mengapa sorak sorak itu kelihatan Shake It Off, Madame? Ia membawa dengan cita-cita sekolah menengah stereotip sekolah tinggi yang SAYA bukan Taylor dan hanya muncul di tengah-tengah video, jadi bukan pakaian paling utama. Dan untuk nitpick hanya sedikit, Tay memakai kasut putih praktikal pada set, bukan stilettos platform.

Dia tidak asing dengan minim itty-bitty, jadi siluet cincin benar, tetapi mengapa tidak meletakkan dia dalam versi salah satu pakaian hidup sebenar? Dia mendapat gaya tandatangan seperti itu, ia tidak akan sukar untuk dipilih.

Adakah sesuatu merasakan pilihan pakaian ini kepada anda juga? Atau saya terlalu sensitif?