Hanya seseorang terkenal kerana membawa perkataan “sengit” ke dalam fonetik fesyen yang popular boleh menjadikan kasut Payless menjadi sesuatu yang sangat sombong, kita (hampir) lupa siapa Choo dan Atwood adalah (hampir). Ternyata, batang Kristiani yang paling kuat, selepas lompat itu.

1104christian siriano payless fa

Kami pergi kacang-kacangan apabila koleksi kasut musim bunga tahun 2010 mencecah landasan pacu (dan begitu juga anak patung anda – seperti seorang commenter meletakkannya, “Um, saya suka mereka … Fierce!”), Tetapi Februari, ketika kita benar-benar dapat untuk membeli ’em, berasa terlalu jauh. Masukkan Christian Siriano untuk koleksi percutian Payless, yang ditemui Racked baru dijual untuk dijual di laman web kedai itu. Dan sementara mereka tidak begitu tegang dan fesyen ke depan sebagai pasangan yang merundingkan catwalk, mereka pasti boleh pakai dan praktikal dan jenis hebat – dan tiada kos lebih daripada $ 50.

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Kasut kegemaran saya ialah boot Geneva Zip Front (di atas), iaitu $ 49.99, mempunyai tumit chic kon, dan berjalan dengan sempurna di dalam almari anda. The Carolina Pump (di bawah) hanya $ 34.99 dan jenis kasut yang boleh anda pakai dengan saman untuk bekerja atau dengan jeans kurus pada hujung minggu – dan jenis serba boleh adalah apa yang benar-benar memberikan nilai aksesori. Terdapat beberapa beg tangan yang comel, sebuah flat bercetak yang bagus, dan sandal yang bertaburan saya akan memakai neraka. Singkatnya, saya fikir ia mudah koleksi terbaik (dan paling keren klasik) setakat ini.

1104christian siriano payless2 fa

Teruskan ke payless.com sekarang untuk memeriksa pelbagai kasut dan beg dan kemudian beritahu kami apa yang anda fikirkan. Adakah anda seorang peminat Kristian? Adakah anda sudah memiliki mana-mana kasut yang dia direka untuk Payless? Adakah anda merancang untuk menyemak perkara ini? Bincangkan!

PLUS:

– Anda akan kecewa dengan kasut baru Payless Christian Siriano

– Christian Siriano: * American Idol dan Red Bull adalah sengit; landasan kosong, tidak begitu banyak *

– 6 nasihat yang kami ambil dari buku baru Christian Siriano, Gaya Fierce

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

* Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda

Ikut hamba ke Fesyen di Twitter! *

Foto: Payless