Jennifer Lawrence mungkin tidak akan memakai pakaian putih itu cara dalam masa terdekat, tetapi itu tidak menghalangnya dari berjalan Penumpang permaidani merah perdana dalam rupa putih, pengantin yang terinspirasi. Dia dan bintang bersama Chris Pratt menunjuk kamera di Los Angeles Rabu malam, dengan Pratt kelihatan bersungguh-sungguh dan tersenyum seperti biasa dalam sut biru gelap. Isteri Pratt, rakan sekerja mega-bintang Anna Faris, juga memukul permaidani.

J.Law berpandangan ke arah Pratt di nombor dior panjang tulle-skirted Dior, yang mempunyai korset korset yang menampilkan jantung merah bersulam kecil yang ingin tahu. Pilihannya untuk memakai Dior tidak mengejutkan, memandangkan dia telah menjadi wajah lama di rumah fesyen. Tetapi apa yang lebih tidak dijangka ialah bibir merah gelapnya, melengkapi hati, dan keseluruhan solek, rambut, dan aksesorinya mencecah sembilan puluhan dalam estetik mereka; lihat penyembur Lawrence, eyeliner hitam berani, dan up-do twisty.

Kami tidak mendapat apa-apa kejelasan klasik Jennifer Lawrence jatuh atau kesialan daripada ini Penumpang permaidani, tetapi mungkin dia mengambil rehat dari ketulusannya yang dipatenkan. Jennifer baru-baru ini mengeluarkan permintaan maaf selepas apa yang dia fikir adalah mengulangi semula cerita konyol (dia menggunakan batu-batu suci di Hawaii untuk menggaruk pantatnya ketika dihidangkan untuk Permainan Kelaparan) mendarat di dalam air panas kerana tidak sensitif terhadap budaya. Tetapi J.Law tidak berehat dari satu lagi perkara yang dipatenkan oleh J.Law pelakon yang baik: sama sekali BEKERJA gaun yang baik.

jennifer lawrence
PHOTO: Allen Berezovsky / Getty Images
Jlaw heart
PHOTO: Albert L. Ortega / Getty Images

Menurut Hiburan Malam ini, J.Law menyelesaikan penampilannya dengan “Christian Louboutin dan Beladora dan Repossi permata.” Mungkin bahagian yang paling menarik dari pakaian Dior adalah bahagian belakang, yang dibuat dengan tiga tali gancu putih.

jennifer lawrence
PHOTO: Allen Berezovsky / Getty Images

Perkahwinan di bahagian depan, parti di belakang? Ya, itulah caranya pepatah itu.

Penumpang, sebuah filem ruang yang penuh aksi, melayari teater pada 21 Disember – yang bermaksud kita masih mempunyai banyak perdana dan pakaian cantik yang berasal dari Lawrence.