Dari peluh yang disesuaikan dengan pakaian bohemian dan flat mewah, fesyen telah baik kepada wanita tahun ini. Nampaknya, akhirnya, berpakaian selesa tidak memerlukan cara berpakaian, ke bawah. Kemasukan piyama fesyen baru-baru ini melambangkan kesatuan ini keselesaan dan glamor. Sepanjang beberapa minggu yang lalu, kami telah melihat banyak wanita rock set-up satin pajama set dan jumpsuits diberikan dalam corak berani dan memotong siluet yang benar-benar menyanjung. Walaupun set pembuatan pernyataan ini jauh dari baju pendek T-shirt dan seluar pendek yang anda mungkin sebenarnya pakai tidur pada waktu malam, tidak ada penolakan bahawa trend ini adalah peningkatan dari pakaian body-con + kasut tumit tinggi yang biasa digunakan untuk menjadi pakaian berpakaian.

Walaupun anda mungkin mendapati set pajama sesekali yang cukup baik untuk dilalui sebagai pakaian hidup sebenar, kami mengesyorkan agar gaya yang dimaksudkan untuk dipakai di jalan. Ini siap pakai mengambil satin pjs akan mempunyai struktur (dan lapisan) yang anda perlu merasa seperti anda memakai pakaian yang sesuai. Jenama seperti Piamita dan F.R.S. Untuk Sleepers yang tidak sihat adalah pakar dalam membuat pakaian bilik tidur untuk memakai siang hari, manakala jenama jalan raya yang tinggi telah menangkap trend itu juga. Kerjasama baru-baru ini J.Crew dengan jenama British Drake, misalnya, terlalu mewah untuk dipakai tidur. Walaupun kepingan ini mempunyai getaran baju piyama lelaki, mereka mempunyai struktur yang banyak seperti seluar dan seluar kerja standard anda.

Di sini, beberapa baju tidur fesyen kegemaran kami untuk berbelanja sekarang-dari impian mahal-mahal kelihatan kepada nombor harga yang menghairankan.


F.R.S. Untuk Jaket Bungkil Tidur yang tidak selesa, $ 820, boleh didapati di net-a-porter.com; Seluar Dipangkas, $ 485, boleh didapati di net-a-porter.com

Jaket dan Seluar dalam ASOS Pajama, $ 146, boleh didapati di asos.com

* Drake untuk J.Crew Unicorn Pajama Top, $ 198, boleh didapati di [jcrew.com]

Fleur du Mal Pajama Jumpsuit, $ 595, boleh didapati di revolve.com

Piamita Bow Print Top, $ 299, boleh didapati di farfetch.com; Bow Print Trousers, $ 390, boleh didapati di farfetch.com