Calvin Klein telah meraih beberapa ruang tajuk baru-baru ini dengan kempen pakaian lingerie yang membintangi keindahan yang, sebagai saiz 10, telah dimasukkan ke dalam kategori bersaiz plus sebelum (dia menakjubkan, tidak mengejutkan, tetapi jika anda telah meminta saya untuk menganggarkan saiznya yang saya katakan dia adalah 4 atau 6, puncak). Itu membuatkan saya memikirkan Lara Stone, yang mula mengukuhkan kempen seluar jenama beberapa musim yang lalu dan menarik perhatian kerana mempunyai saiz cawan lebih banyak daripada model tipikal (terutamanya berbanding dengan waifish Kate Moss, yang selamanya dikaitkan dengan CK).

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sekarang, Sistem majalah telah melancarkan penyebaran Lara, yang ditembak oleh jurugambar fesyen yang terkenal, Juergen Teller, di mana dia tidak ditarik balik dan sebahagiannya telanjang. Bahagian telanjang bukanlah sesuatu yang mengejutkan, tetapi hakikat bahawa mereka agak mentah dari segi tindakan Photoshop dan menunjukkan bodinya tidak lama selepas mendapat bayinya menjadi perhatian. Saya jarang klik pada imej atau pautan yang ditandakan NSFW tetapi lakukan di sini dan saya gembira saya lakukan-gambar-gambar yang cantik tetapi berasa menyegarkan normal. Lara mendapat badan yang luar biasa, tetapi anda boleh mengatakan bahawa gambar tidak terlalu berkilat atau bergaya (seperti, um, bahagian belakang yang sangat gemuk …). Payudara beliau kelihatan seperti payudara normal dan normal! Semak mereka di sini, melalui Susu dibuat, tetapi tahu bahawa mereka bukan bilik sesuai.

FYI: Bagi kecantikan terkini Curvy Calvin, jenama itu tidak pernah mengenal pasti atau memanggilnya sebagai model tambah. Sebaliknya, persatuan itu berasal dari temubual sebelum ini model itu di mana dia bercakap tentang bekerja dalam kategori dan bagaimana ia sukar untuk menjadi tidak landasan-nipis atau jelas zaftig. “Ia tidak seperti [Calvin Klein] melancarkan kempen ini dan seperti, ‘Siapa, lihat, ada gadis bersaiz plus ini.’ Mereka mengeluarkan saya dalam kempen dengan orang lain. Tidak ada perbezaan, “kata model Myla Dalbesio Elle.

Apa dengan semua kontroversi pakaian dalam dan saiz plus yang kami baru-baru ini, perbualan adalah chockablock dengan item untuk dibicarakan. Perlu bermain tangkapan? Semalam kita bercakap tentang fakta yang membimbangkan bahawa wanita membayar lebih banyak untuk pakaian bersaiz plus lelaki jangan, dan minggu lalu Nikki menutup keputusan Victoria Secret untuk menamakan semula kempen.

Saya ditarik ke kempen dan pucuk yang mempamerkan pelbagai jenis badan dan jenis. Apa yang mendapat perhatian atau kelulusan anda?