Phew! Berapa setahun yang indah Lea Michele telah! Hanya dalam beberapa bulan yang pendek (seperti peminat yang mati-keras tahu, Glee debutnya pada 19 Mei 2009), Michele telah pergi dari bintang ke bona fide – dan dengan rekod prestasi permaidani merah tanpa cacat untuk boot! Sebagai bintang pertama pada penutup Oktober kami, kami mengejar stylistnya Estee Stanley dan menghitung karpet merah Lea Michele kegemaran kami!

Stanley – yang membantu gaya menembak Michele – telah bekerja dengan pelakon berusia 24 tahun untuk tahun lepas, dan begitu tahu permaidani merah menyoroti lebih baik daripada kami STF lakukan! Di sini, kami melancarkan detik-detik fesyen kegemaran LM manakala Estee berkongsi tip dan anekdotnya yang berpakaian:

Selalunya Tracey mengambil Lea Michele pada radar gayanya walaupun sebelum ini anugerah 2010 menunjukkan perubahan, terima kasih kepada pakaian Ishak Mizrahi yang bodoh yang dia pakai pada pesta FOX Januari lepas. Apa nombor kecil yang panas! “Saya selalu menjadi orang yang netral,” kata Estee. “Dengan kulitnya yang luar biasa, Lea boleh memakai apa-apa – termasuk neutral, taip dan daging.” Bagi wanita yang mungkin tidak diberkati dengan bintang “saya boleh pakai semuanya” skintone, Estee mencadangkan mencampurkan warna-warna cerah seperti biru dan hijau, dengan warna neutral pucat seperti warna pada bustier Mizrahi.

0830 lea michele golden globes fox party isaac mizrahi fa
PHOTO: Getty Images

PASADENA, CA – JANUARI 11: Pelakon Lea Michele tiba di Parti All-Star Fox Winter 2010 yang diadakan di Villa Sorisso pada 11 Januari 2010 di Pasadena, California. (Gambar oleh Kevin Winter / Getty Images)

Lea Michele dengan cepat memantapkan repsnya sebagai penentu trend semasa musim anugerah di Anugerah Guild Actors ‘Screen: Hanya yang paling bergaya Naomi Watts mengkritik Michele (yang memakai gaun hijau Catherine Malandrino hijau) apabila kita meminta anda untuk mengundi pada pandangan kegemaran anda pada waktu malam.

0830 lea michele sag awards malandrino
PHOTO: WireImage

LOS ANGELES, CA – JANUARI 23: Pelakon Lea Michele tiba di Anugerah Pelakon Skrin Tahunan ke-16 yang diadakan di The Auditorium Shrine pada 23 Januari 2010 di Los Angeles, California. (Foto oleh Steve Granitz / WireImage)

The Glee bintang itu mengikutinya dengan berisiko – tetapi akhirnya berjaya – berpindah dengan memakai gaun Herve Leroux yang sepadan dengan skintone kepada Anugerah Guild Pengarah Februari. Gincu merah terang – aksesori utamanya hanya untuk malam – adalah apa yang dimeteraikan kesepakatan dari jumlah kegembiraan.

0830 lea michele directors guild awards herve leroux
PHOTO: WireImage

CENTURY CITY, CA – JANUARY 30: Pelakon Lea Michele tiba di Anugerah Pengarah Guild Of America Tahunan ke-62 di Hyatt Regency Century Plaza pada 30 Januari 2010 di Century City, California. (Gambar oleh Jordan Strauss / WireImage)

Pada bulan Mei, Lea melangkah masuk ke dalam Jenni Kayne LBD melihat bahawa mana-mana gadis akan suka (atau mahu mencuri!). Ancaman anting-anting hijau yang Angelina Jolie menggunakan beberapa Oscars lalu kelihatan bersemangat dan oh-so-cantik pada bintang * Glee *.

0830 lea michele tony award nominees fd

Kemudian, pada hari yang sama, dia membuat turneroo kerja-ke-parti kelihatan mudah kerana dia menghidupkan faktor glam untuk gala majalah Time-schmancy. Lea mengalahkan Taylor Swift dan Demi Moore dengan gaun strapless yang mengagumkan, sambil mempamerkan apa yang mungkin menjadi tatu cutest di dunia pernah.

0830 lea michele time gala gold strapless
PHOTO: 2010 Charles Eshelman

“Saya sentiasa fikiran bahawa gadis perlu berpakaian apabila mereka mempunyai peluang,” kata Estee. “Sesetengah orang berpendapat bahawa gaun tulle hitam Lea hitam Oscar de la Renta sedikit terlalu banyak, tetapi saya berkata, Kenapa tidak? banyak masa untuk pergi rendah, tetapi jika anda mempunyai peluang untuk dres, mengapa tidak mengambil kesempatan daripada itu dan bersenang-senang dengannya? “Y’all bersetuju dengan pilihan Oscar de la Renta, ketika dia mendarat di kami 2010 Golden Globes Best Dressed List dan dengan cepat menjadi salah satu anda penampilan kegemaran malam!

0830 lea michele golden globes fa
PHOTO: WireImage

BEVERLY HILLS, CA – JANUARI 17: Pelakon Lea Michele tiba di Anugerah Golden Globe Tahunan ke-67 di The Beverly Hilton Hotel pada 17 Januari 2010 di Beverly Hills, California. (Foto oleh Steve Granitz / WireImage)

Pada bulan Jun, Lea Michele mengatasi persaingan sengit (Scarlett Johansson, Naomi Watts dan Catherine-Zeta Jones, untuk menamakan beberapa orang) dengan gaun cantik Zac Posen yang berwarna marigold. “Kami melihat pakaian itu dan menyukainya dengan segera,” kata Estee. Awak juga! Anda kekalahan 44.5% daripada anda fikir dia berhak mendapat gelaran Best Dressed pada Anugerah Tony 2010!

0830 lea michele tony awards zac posen
PHOTO: FilmMagic

NEW YORK – JUN 13: Pelakon Lea Michele menghadiri Anugerah Tony Tahunan ke 64 di Dewan Muzik Radio City pada 13 Jun 2010 di New York City. (Gambar oleh Mike Coppola / FilmMagic)

“Lea adalah super kasual apabila dia tidak bertugas,” kata Estee, “Tetapi dia bekerja sangat banyak sehingga dia sama ada dalam seluar jeans, menuju kerja atau dalam gaun dan pergi ke pesta! Saya tidak pernah melihat mana-mana orang dengan apa-apa jadual yang melampau! ” Kes pada titik? Reka bentuk Reem Acra yang disepuh pesta, yang dipakai oleh Michele memakai perayaan Acara Glee pada bulan Julai.

0830 lea michele glee event reem acra fa
PHOTO: Getty Images

HOLLYWOOD – JULAI 27: Lea Michele menghadiri acara Akademi “Glee” Fox yang diadakan di The Music Box Theatre pada 27 Julai 2010 di Hollywood, California. (Foto oleh Toby Canham / Getty Images)

Pada bulan Ogos, Lea membuktikan bahawa dia juga boleh mengukir keseluruhan perkara ‘comel’ yang cantik juga: Seperti yang dilihat pada pesta Blackberry Touch, apabila dipasangkan dengan bahagian atas yang rendah, roket metropi Jenni Kayne yang gemuk itu menyentuh “Saya hanya melepak malam ini, kelihatan hebat, tiada masalah besar “bergetar. “Jenni Kayne membuat semua rok dan pakaian harian yang hebat ini,” kata Estee. “Dan semasa saya peminat seorang gadis yang berpakaian, ini pastinya bukan masa atau tempat untuk pergi dengan gaun petang besar, poufy.”

0830 lea michele blackberry jenni kayne skirt atwood heels
PHOTO: FilmMagic

LOS ANGELES, CA – OGOS 11: Pelakon Lea Michele menghadiri parti pelancaran A.S. untuk BlackBerry Torch Baru pada 11 Ogos 2010 di Los Angeles, California. (Gambar oleh Jason LaVeris / FilmMagic)

Emmys, tentu saja, adalah cerita yang berbeza sepenuhnya! Memilih pakaian Oscar de la Renta drama lain yang tinggi, Michele bertukar kepala di Anugerah Emmy tahun ini. “Lea tahu dia mahu pergi tentera laut,” saham Estee, “Dan saya jatuh cinta dengan gaun ini ketika ia memulakan debutnya di landasan yang sempurna!”

0830 emmy awards 2010 lea michele oscar de la renta fd
PHOTO: Getty Images

LOS ANGELES, CA – OGOS 29: Pelakon Lea Michele tiba di Anugerah Emmy Primetime Tahunan ke-62 yang diadakan di Teater Nokia L.A. Live pada 29 Ogos 2010 di Los Angeles, California. (Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images)

Mana yang paling sesuai dengan permaidani merah Lea Michele yang anda suka? Yang mana yang anda mahukan memakai malam yang besar (dan saya maksudkan, BESAR)?

Untuk maklumat lebih lanjut tentang saiz pint Glee bintang, anda boleh…

* Baca cerita sampulnya, cari tahu bagaimana untuk mendapatkan rambut malam Emmynya, mencuri matanya mencerahkan matanya atau cincikan cincin “xox” yang dia pakai pada penutup kami!

__

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour__

Stylists glamor menjawab soalan fesyen anda di WhatToWear.com. Tanyakan!

Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Lawati Shopglamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Foto: Getty Images