Ashley Graham telah lama menjadi peguam bela untuk memiliki kulit yang anda masuki. Dan untuk kempen terbaru untuk kerjasama beliau dengan Swimsuits for All, dia mengambil mesej positif tubuh ke peringkat seterusnya-dan hasilnya menakjubkan.

Graham mengeluarkan koleksi baju mandi seni yang terinspirasi dengan saiz besar (yang semuanya berharga di bawah $ 120), bersama-sama dengan buku panduan yang baru, yang ditontonnya. Pukulan itu bertajuk “Kekuatan Paparazzi,” dan , seperti namanya, telah ditembak gaya paparazzi. Oleh itu, imej mempunyai ciri-ciri yang sama sekali tidak ada retouching.

Kempen ini terdiri daripada tembakan pengawal Graham bersandar terhadap kereta, berjalan di pantai, dan menyusuri jalan-jalan Miami di Swimsuits untuk Semua rekaan. Yang paling penting, supermodel menimbulkan rasa tidak puas terhadap sesiapa yang menonton, sans Photoshop-dan, dengan mengagumkan, dia kelihatan luar biasa.

Kami membawa anda trend. Anda membuat mereka sendiri. Daftarlah surat berita harian kami untuk mencari fesyen terbaik untuk ANDA.

Ashley Graham
PHOTO: Swimsuits Untuk Semua

Melalui perkongsiannya dengan Swimsuits for All, Graham telah menghasilkan beberapa kempen yang cukup memberi inspirasi. Pukulan terakhirnya menyaksikan bintang berusia 30 tahun bersama ibu 53 tahunnya, contohnya.

Walaupun pukulan paparazzi sering kali berpindah ke atas “ketidaksempurnaan” dan cuba untuk menangkap selebriti di “yang paling buruk” mereka, kempen Graham menonjol untuk memeluk tubuhnya seperti yang ada, walaupun yang mungkin memukul gambar.

“Kempen ini berbeza daripada apa yang saya telah kerjakan sepanjang kerjaya saya,” kata Graham dalam satu kenyataan. “Saya berharap imej ini menanamkan kepercayaan yang berani kepada setiap orang untuk bersenang-senang dengan kulit mereka sendiri dan menikmati hidup pada masa ini, tidak perkara yang sedang menonton. “

Ashley Graham
PHOTO: Swimsuits Untuk Semua

Imej-imej yang belum disentuh menjadi lebih biasa di dalam kempen baru-baru ini Sasaran pakaian renang pakaian renang untuk musim panas musim panas 2018, dan kempen #AerieReal yang sedang berlangsung Aerie-tetapi itu tidak menyegarkan menyegarkan untuk melihat lebih banyak jenis badan yang ditunjukkan seperti mereka. Foto-foto Graham yang tidak tersentuh menghantar mesej yang kuat: Tidak kira keadaan, setiap badan kepunyaan dalam pakaian mandi pilihan mereka, tiada pembetulan yang perlu.

Ambil penglihatan di sekeliling imej dari kempen bebas-tubuh, bebas-photoshop Graham untuk Swimsuits for All, di bawah.

100349FLTEX_AshleyGrahamSwimsuit
PHOTO: Swimsuits Untuk Semua
Ashley Graham
PHOTO: Swimsuits Untuk Semua
Ashley Graham
PHOTO: Swimsuits Untuk Semua

Ashley Graham Melancarkan Ibunya dalam Kempen Berenang Terkini

Ashley Graham: ‘Kami Perlu Lebih Kepadatan Saiz dalam Iklan Kecantikan’