Sekiranya anda berjaya berjaya mengecualikan diri anda dari naratif ini, Taylor Swift melancarkan single baru malam tadi. Dan, ini menjadi 2017, sudah ada merchandise jenama untuk pergi bersamanya.

Orang melaporkan bahawa dalam sekelip mata, kedai online Swift mula menjual pilihan potongan ular, untuk memadankan bahan promosi untuk lagu barunya, “Lihatlah Apa yang Anda Membuat Saya Lakukan”, termasuk dua cincin serpent cincin-satu perak, satu emas. Kedua-dua cincin diselaraskan dalam kristal zikron dan menelan belanja $ 60 setiap satu.

Ular telah menjadi makhluk yang berulang dalam kehidupan peribadi Swift, lama sebelum dia mula mengusik album yang akan datang, Reputasi. (Petunjuk: Ia mempunyai kaitan dengan semua drama Kanye West / Kim Kardashian.) Dia menyematkannya, walaupun memasukkan ular dengan pelbagai kehalusan ke dalam pelbagai penggoda, promos, dan, sekarang, merch. Ia selamat untuk mengandaikan bahawa mereka akan memainkan peranan besar jika Swift Reputasi-gaya era.

Sekiranya anda ingin menambah teduhan Swift-ian ke almari pakaian anda, anda juga boleh mengambil hoodie hitam dari koleksinya dengan, tentu saja, ular bersulam di hadapan. Ketiga item tersebut boleh didapati di kedai online Taylor Swift rasmi.

Untuk menampung anda sehingga video jatuh “Lihat Apa Anda Membuat Saya Adakah” pada MTV Video Music Awards pada hari Ahad, periksa gear ular Swift baru, di bawah.

Cincin ular emas

Cincin ular perak

Black Snake Hoodie

Semua Tanda Taylor Swift Melepaskan Muzik Baru Tidak lama kemudian

Bagaimana Taylor Swift Membantu Saya Berhenti ‘Meninggikan’ Serangan Seksual Saya Sendiri