Dengan semua hormat kepada stilettos yang tinggi, kadang-kadang seorang gadis mahu kelihatan sejuk seperti neraka dan dapatkan dari titik A ke B tanpa melanggar lehernya. Masukkan lelaran terbaru dari Nike Dunk Sky Hi wedge (yep, mereka sneakers dengan baji tersembunyi di tapak kaki). Koleksi ini didasarkan pada bandar-bandar yang paling bergaya di planet ini (London, Paris, Milan, Tokyo, dan kawasan stok kami sendiri, New York City), jadi apa tempat yang lebih baik untuk menguji mereka daripada jalan-jalan di New York Fashion Week? Begini bagaimana lima editor bergambar yang berbeza mengambil bahagian ini.

nike dunks

Bagaimana sejuk adalah tendangan ini? Dapatkan milik anda di Nike Sportswear, 21 Mercer St. NYC

nikes amy

“Saya memakai topi Sandro bunga dengan mantel A.P.C,” kata Amy. “Saya memakai bahagian atas kerana saya bangun pada hari ini dan hanya mahu memakai warna warna untuk melawan cuaca kelabu! Kot ini adalah pembelian baru-baru ini dan warna oxblood adalah pelengkap kepada warna baju.”

nike dunks tracey

Gaya saya sentiasa mengenai maskulin-bertemu-feminin, jadi walaupun dalam kasut, saya memerlukan dos glam. Itu datang dari mantel harimau vintaj saya; seorang Alexander Wang turtleneck, J. Brand jeans, dan cheapie Selamanya 21 beanie menamatkan penampilannya.

nikes laurel

“Saya memakai Nikes saya dengan kot Eddie Bauer puffer saya, dan kegemaran saya Levi,” kata Laurel. “Penuaan itu hangat walaupun mesra menjadi nipis, dan Levi saya seperti kulit kedua, jadi mereka yang dipasangkan dengan sneaks bererti pakaian yang sangat selesa!”

nikes nikki

“Saya memilih pakaian ini kerana saya mahu berpakaian Dunks dengan tudung (saya adalah oleh Mackage), tetapi menambah beberapa bakat dengan Prabal Gurung baru saya untuk blazer Sasaran bunga. Black Hudson jeans adalah latar belakang yang sempurna untuk semua kepungan saya yang lain . “

nikes megan

“Saya biasanya seorang gadis tumit, jadi kasut saya rasa sedikit kasual untuk saya,” kata Megan. “Saya memutuskan untuk berpakaian mereka dengan skirt kulit Joie dan seimbang dengan semua itu dengan sweater Sonia Rykiel bunga dan kot DKNY saya yang baru.”

Apa yang anda anak patung berfikir kita mengambil tendangan ini? Adakah anda seperti terobsesi dengan Nike Dunk Sky Hi baji kerana kami? Yang manakah kegemaran anda? Bincangkan!

Foto: Kelly Sherin