Musim sejuk akan datang, dan dengan itu mencari pakaian serba guna sempurna-baik untuk kerja, keluar, dan makan malam dengan undang-undang dan pihak dan tuhan tahu apa-apa lagi musim cuti ini akan membuang anda. Kebanyakan masa, bagaimanapun, ini cenderung menjadi hitam: warna sekaligus bergaya dan formal, dan sejuk dan kasual. Sehingga kini, iaitu: Pakaian terbaru Kate Middleton akan membuatkan anda mahu pakaian berwarna wain benar-benar, sangat teruk. Kami telah melihat warna Bordeaux yang kaya dan mewah muncul hampir di mana-mana di musim sejuk ini, dari koleksi baju kapsul H & M hingga lebih banyak pelekat berbulu mewah-walaupun di kedai Taylor Swift. Teduh itu adalah sangat klasik dan sangat momen, dan jika anda menumpahkan beberapa Bordeaux sebenar di atasnya (travesies pasti berlaku!), Tiada siapa yang akan tahu.

Hailing dari garis kambing British, pakaian Kostum Eloise tertentu Kate mempunyai banyak perkara untuknya, bahkan di luar warna. Kami benar-benar mengasihi pemotongan klasik potongan-camouflager bayi makanan percutian, pembina bralettes, dan syurga dalam lapisan asas-dan leher bergulung untuk beberapa getaran pertengahan abad. Selain itu, jika anda melihat dengan teliti, anak panah dari leher ke dada adalah genius untuk mengimbangi kain dengan sedikit. Semak ia:

kate middleton dress
PHOTO: John Phillips – WPA Pool / Getty Images

Dan adakah kita menyebut … ia mempunyai poket?

kate-middleton-dress-pocket
PHOTO: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Tag harga, diakui, sesuai untuk royal di $ 640-dan, seperti yang biasanya berlaku dengan pilihan Middleton, Kambing kini dijual dari warna ini. Untuk belanjawan yang lebih praktikal, lihat pilihan ini:

Angela Dress, $ 185, Amanda Uprichard, shopbop.com.

cupcake high res.jpg

Symona Lace Dress, $ 105, kek cawan dan kasmir, shopbop.com.

Pakaian Parma, $ 345, Rachel Zoe, shopbop.com.

Aria Lace Dress Lengan Pendek, $ 115, BB Dakota, shopbop.com.

Untuk lebih banyak pakaian bermusim yang melompat di dalam kereta belanja online kami, periksa gaun ini di bawah $ 100 – anda mungkin akan mendapati diri anda tinggal di dalamnya, dan ini bungkusan pakaian yang sangat baik dan dijual.

Cerita Terkait:
-Kami Mempunyai Perasaan Itu Kate Middleton Akan Seluruh Kerjasama Ini
-Kate Middleton Membuat Kami Ingin Melabur dalam Tracksuit Musim Sejuk
-A Look Back pada Gaya Maternity Terbaik Kate Middleton