tanpa lengan coat 2

Panggil ia rompi panjang, panggil ia gilet, memanggilnya mantel tanpa lengan – apa sahaja yang anda panggil, sekeping pakaian luar musim bunga yang terinspirasi lelaki adalah sekeping ideal untuk menambah pakaian kerja anda untuk beralih ke musim gugur dan dengan baik ke musim (terutama dalam cuaca musim gugur awal yang berubah-ubah, apabila ia tidak cukup panas, bukan cuaca sweater, tetapi anda mahu melangkah dan memakai sesuatu di dalam musim dan batu beberapa trend fesyen jatuh!). Ia cukup digilap untuk membawa anda ke mesyuarat penting di tempat kerja dan cukup sejuk untuk memakai pakaian musim panas untuk koktel selepas bekerja.

Sebelum kita dapat gaya mantel tanpa lengan, inilah fakta fesyen yang menyeronokkan: Gilet berasal dari Abad ke-19 sebagai kostum berpakaian yang memakai baju perang lelaki. Bagaimana keadaannya untuk balik? OK, sekarang ke cara memakainya:

Lapisnya di atas pakaian musim lengan pendek atau lengan pendek tanpa lengan. Warna pepejal berfungsi hebat. Cuma elakkan cetakan, jika tidak, anda cukup baik untuk pergi! Pakai baju yang nipis (atau yang lebih kerap, apabila cuaca sejuk). Bangkitkan pada hujung minggu di atas baju bawah dan seluar jeans.

Beli baju tanpa lengan ini di bawah untuk segera menaikkan pakaian almari pakaian anda.

Adakah anda teruja untuk jatuh fesyen kerana kami? Bagaimana anda berpakaian untuk musim luruh??