Drama hit NBC Inilah kita, yang dibintangi oleh Mandy Moore dan Milo Ventimiglia, telah mencapai banyak perkara dalam masa yang sangat singkat (di udara hanya selama enam bulan, FYI), seperti memperoleh pencalonan Golden Globes, menangani isu sensitif (imej tubuh, dadah ketagihan, bangsa), dan mengubah walaupun orang yang paling tegas ke dalam kekacauan yang meratap dan membingungkan. Tetapi apa yang dilakukan juga adalah melontarkan Moore kembali ke perhatian selepas lebih daripada satu dekad terbang di bawah radar.

Dan jika anda menjejaki pergerakannya di atas permaidani merah, dari Globes ke junkets akhbar yang tidak terkira banyaknya, anda tahu dia telah menyalurkan beberapa kali kalah mati yang kelihatan pada tahun ini sahaja. Anda mungkin terkejut. Di manakah puteri berusia sembilan puluhan pergi? Adakah gadis yang sama yang pernah menjatuhkan lagu yang dipanggil “Candy”? Dan membintangi A Walk to Remember, filem yang membawa seluruh generasi saya menangis?

Kredit itu pergi kepada stylist Moore, Erica Cloud, yang mendapatnya-dia memahami di mana orang datang. “Mandy telah keluar dari tempat kejadian, dan itu mungkin titik rujukan seseorang untuknya,” kata Cloud. “Dia membesar di mata awam; Pada masa itu dia adalah seorang gadis, dan sekarang dia matang. Dia tahu perasaannya sendiri; Dia seorang yang sangat berbeza. “

Kedua-duanya bertemu melalui kawan-kawan bersama kira-kira setahun lalu, dan mereka segera memukulnya. Dan bersama-sama mereka menyatukan dua estetika mereka (manis dan feminin untuk Moore, maskulin memisahkan untuk Awan) untuk membina rupa yang sekaligus moden tetapi tidak sempurna, minimalis namun suka bermain, seksi namun sederhana-tetapi, yang paling penting, rupa yang berjaya mengambil Moore dari konteks sembilan puluhan dan meletakkannya dengan selamat pada masa kini. Dan semuanya bermula dengan gaun Naeem Khan yang tenggelam (tatal ke bawah untuk melihat) dia memakai untuk berjalan-jalan di Globes permaidani merah (anda boleh mengatakan ia adalah satu lagi berjalan untuk mengingati, maaf, terpaksa).

“Adalah penting bahawa kami memasukkan keseksian kepada penampilan tertentu, kerana orang biasa digunakan untuk menjadi manis dan ceria dalam remaja. Dan sekarang dia mempunyai jenis kehadiran yang berbeza, dan ia tidak jelas seksi-saya fikir ia lebih halus, lebih sensual, “kata Cloud. “Gaun [Naeem Khan] adalah yang pertama kami cuba untuk Globes, dan kami tahu bahawa ia berlaku – terjun, dan belakang juga terbuka, tetapi kerana tudung yang cantik, terdapat keseimbangan yang baik.”

Sejak itu, sudah ada perarakan satu hit yang lain, berkembang dari gaun hitam yang aman hingga kelihatan lebih eksperimental yang bermain di siluet baru dan warna-warna berani. Awan menyeru set Lela Rose berwarna hijau-lutut berwarna hijau, yang menampilkan lengan puffed dan sedikit peplum atas (kegemaran peribadi Moore’s), gaun satu-bahu Solace London oren dan pakaian DVF berwarna kuning dan lavender yang direka oleh Jonathan Saunders sebagai contoh utama. Langkah seterusnya? Dorong dari Awan untuk Moore untuk memeluk memisahkan dan saman yang disesuaikan, walaupun itu bukan untuk mengatakan bahawa mereka akan meninggalkan pakaian sama sekali.

Memuatkan

Lihat di Instagram

“Kami cuba mencampurkannya-jika kami melakukan pakaian yang sangat manis satu hari nanti, maka kami akan membalikkannya dan pergi untuk saman androgynous pada masa akan datang. Ini proses yang sangat kolaboratif-saya tidak memaksa apa-apa padanya, tetapi kami akan mencari medium gembira, “jelas Cloud. “Dia orang yang saya benar-benar mengagumi dan mempercayai, dan saya gembira kerana orang ramai melihatnya, dan ia dapat dilihat dalam tindak balas terhadap rancangannya dan melihat karpet merahnya. Saya tidak sabar untuk melihat apa lagi yang akan kami lakukan. “

Teruskan membaca untuk mengetahui kedudukan lima awan Mandy Moore dari tahun ini.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
PHOTO: Getty Images

Di Naeem Kahn di Anugerah Golden Globe 2017

“Saya perlu mengatakan Anugerah Golden Globe atas sebab-sebab yang jelas – gaun [Naeem Khan] adalah yang pertama kami cuba untuk Globes dan kami tahu bahawa itu,” kata Awan.

The Paley Center For Media's 34th Annual PaleyFest Los Angeles -
PHOTO: Amanda Edwards / WireImage

Dalam Lela Rose di Inilah kita pemeriksaan semasa PaleyFest

“Mandy mempunyai hubungan yang hebat dengan Lela Rose, dan itu kerana reka bentuknya mengambil gaya moden yang manis,” kata Cloud. “Kami pergi ke pertunjukan fesyen Lela di New York, dan apabila kelihatan seperti ini muncul di landasan, kami melihat satu sama lain dan seperti, ‘It’s it.’ Ia adalah kegemaran kami – ia adalah keseimbangan antara feminin dan maskulin. Ia menunjukkan kulit, tetapi tidak dengan cara yang jelas, dan kemudian ada lengan yang besar. Kami menyukainya.”

Di Marc Jacobs di Elle Women in Celebration Television

ELLE's Annual Women In Television Celebration 2017
PHOTO: Stefanie Keenan / Getty Images

“Pakaian ini begitu punk rock-ia ditutupi dengan topi botol dan patchwork,” katanya. “Dan saya menyukainya kerana saya amat berbangga dengan Mandy kerana melakukannya.”

Dalam Adeam di Inilah kita Selesai Skrin

Pemeriksaan Of NBC's
PHOTO: JB Lacroix / WireImage

“Ini kelihatan cantik dan elegan. Saya biasanya tidak suka pakaian yang berpakaian rendah, tetapi ini adalah pengecualian. Dan bahawa tomato merah adalah naungan kesukaan saya kerana saya fikir ia kelihatan baik pada semua orang, “kata Cloud. “Saya juga menyukai bahawa dia kelihatan seperti emoji tarian merah-pakaian; dia melanda pose yang sama dan menyiarkannya di Instagram. “

Di Salvatore Ferragamo di Anugerah Pengarah Guild of America

69th Annual Directors Guild Of America Awards - Arrivals
PHOTO: Jason LaVeris / FilmMagic

“Pemandangan ini jadi Helmut Newton dan sejuk. Begitu mudah, begitu seksi, begitu bergaya, “kata Awan. “Ia hanya saman hitam dengan bra segi tiga yang sedikit, dengan rambut androgynous dan solek. Saya bangga dengannya kerana melakukan bibir gelap. “

Berkaitan:

Anda Harus Lihat Mandy Moore dan Milo Ventimiglia Menyanyi Lagu Tema Bel-Air Prince of Fresh

Mandy Moore dan Milo Ventimiglia Terbuka Mengenai Adegan Nude ini Ini Kami