Pembaharuan mungkin paling terkenal dengan gaun yang mengagumkan dan untuk pemakaian Taylor Swift dan pelbagai anggota skuadnya. Tetapi jenama yang mesra alam telah dilaburkan dalam kategori lain, iaitu denim, melalui kapsul vintaj dan kerjasama desainer. (Ingat bahawa seluar jeans zip viral?) Dan nampaknya label kegemaran kultus bertaruh besar pada penawaran produk tertentu ini: Reformasi mengumumkan ia melancarkan jenama kakaknya yang pertama, yang akan memberi tumpuan khusus pada denim murah.

Syarikat itu membuka prapesan untuk usaha terbaru, Jeans Reformasi, garis 46 keping yang mengkhususkan diri dalam jeans dan asas yang dihasilkan secara berterusan, hari ini. Terdapat 11 gaya denim dalam 14 pembasuh, serta 10 puncak dan empat gaun, sebagai sebahagian daripada larian sulung ini. Mereka semua dibuat dengan amalan etika yang menjadikan kami suka baris sedia ada yang sedia ada.

“Impian terbesar saya ialah membawa fesyen yang mampan kepada semua orang,” kata Yael Aflalo, pembina bersama Reformasi, dalam satu kenyataan. Oleh itu, harga harga Reformation Jeans jauh lebih rendah daripada garis utama: Pieces bermula pada $ 28 dan tutup pada $ 148.

Jeans Reformasi menawarkan penyelesaian kepada dua isu besar Aflalo cuba untuk menangani dengan syarikatnya: pembuatan denim (produk terkenal yang kotor) yang berkekalan dan membuat pakaian yang pelbagai orang mampu. Reka bentuk dalam koleksi ini tidak menyerupai versi yang dikombinasikan dengan koleksi utama, sama ada: Berdasarkan buku panduan, pilihan denim ini sesuai dengan estetika Reformasi yang boleh didekati-indie, dengan seluar jeansnya yang licin dan T- baju-dan, ya, pakaian Instagrammable.

Pelancaran ini juga menandakan komitmen Reformasi yang lebih mendalam untuk membersihkan kitaran pengeluaran. Semua denim yang digunakan dalam koleksi ini dibuat dari bangkai dan kain lestari yang lain. Mengikut pengiraan jenama, proses pengeluaran untuk satu pasangan seluar Reformasi menjimatkan purata 1,468 gelen air.

Dengan Jeans Reformasi, syarikat itu juga memperkenalkan inisiatif baru yang dikenali sebagai Program Basah, di mana ia akan membersihkan satu ribu gelen air tambahan untuk setiap pasangan jeans yang dibeli, bermula dengan Sungai San Gabriel di California, dengan kerjasama BEF dan National Yayasan Hutan.

Walaupun anda boleh mula menambahkan barang ke kereta maya anda hari ini, Reformation Jeans dilancarkan sepenuhnya pada 23 Oktober. Selepas itu, ia akan mula menjatuhkan barang dagangan baru setiap minggu. Kami meramalkan bahawa permintaan untuk jenama kakak pertama Reformation akan melalui bumbung, jadi tambahkan diri anda ke senarai menunggu sekarang untuk membeli koleksi awal.

Lihat lebih banyak gambar dari buku panduan Reformation Jeans, di bawah.

Bertemu dengan Celeb-Loved Brand That’s Equal Parts Reformation and Zara

Chrissy Teigen Direka Koleksi untuk Revolve-dan Anda akan Ingin Semua