Walaupun tiada siapa yang melihat skuad anda untuk masa yang lama, itu tidak ada sebab untuk membuat mereka menjadi terlambat. Semak seluar mana yang ditangkap dalam kilat malang kamera memakai bra yang salah semalam…

0204penelope cruz sheer shirt fa
PHOTO: Kadena Pix / bauergriffinonline.co

© BAUER-GRIFFIN.COMPenelope Cruz disambut oleh peminat dan jurugambar apabila tiba di lapangan terbang Madrid.NON-EXCLUSIVE 2 Februari 2009Job: 90202W2 Madrid, Sepanyolwww.bauergriffin.comwww.bauergriffinonline.com

Gabungan baju hitam hitam, bra bogel, dan lampu suluh paparazzi terbukti menjadi salah kepada Penelope Cruz yang miskin, yang mungkin tidak tahu apa yang dilakukannya untuk semua dunia. Dia sepatutnya mengikuti beberapa peraturan pakaian yang sangat mudah: memakai coli hitam di bawah baju hitam dan puncak hitam dan satu telanjang di bawah apa-apa putih atau lekat. Kadang-kadang, camisole tidak menyakitkan sama ada!

Adakah anda mengikuti kaedah-kaedah yang sesuai dengan coli dan topi anda? Pernahkah anda mempelajari pelajaran anda dengan cara yang sukar, dengan cara yang salah seperti Penelope? Apa momen lingerie paling memalukan anda?

Mahu lebih banyak bencana fesyen selebriti? Semak Lindsay Lohan melupakan sesuatu yang sangat penting dan Pam Anderson tanpa seluar!

Foto: INF