Ingat, reka bentuk feminin Carol Hannah dari Musim 6 Projek Runway? 57% daripadanya mengira dia sepatutnya memenangi musim itu, dan kini, kabar baiknya, anda boleh mencetak rekaannya untuk hari besar anda. Lihat koleksi perkahwinan Carol Hannah yang pertama (untuk pengantin dan bridesmaids), selepas melompat.

Gaun-gaun pengantin yang dibuat-untuk-order ini menyenangkan dan lentik, seperti rancangan lain Carol Hannah.

Carol Hannah Wedding Dress 2

Pakaian ini boleh dipesan sama ada dengan garis leher manis yang ditunjukkan, atau strapless. (Setiap gaun di sini boleh didapati di Etsy. Di mana lagi anda boleh mendapatkan pakaian pereka adat bermula dari $ 995?)

Carol Hannah Wedding Dress 1

Bayangkan berputar di sekitar lantai tarian ini!

Carol Hannah Wedding Dress 3

Gaun ini adalah super perayaan dan kain luar biasa menjadikannya lebih sejuk. Ia dipanggil Devore satin, dan sebagai laman web Carol Hannah menerangkan, itu satin yang mempunyai corak yang dibakar, menjadikan ruang di antara reka bentuk semata-mata. Rapi, betul?

Carol Hannah Wedding Hair Piece

Saya terpaksa menunjukkan kepada anda aksesori rambut yang hebat ini. Ujung tulle adalah girly tanpa pergi ke laut. Ia adalah sekeping pernyataan $ 68.

Dan kini ke gaun pengiring pengiring:

Carol Hannah Bridesmaid Dress 2

Semua gaya di sini datang dalam pelbagai warna dan dibuat dari kapas jersey (bahan lembut T-shirt yang lembut), jadi mereka selesa dan mudah bergerak di dalam. Genius!

Carol Hannah Bridesmaid Dress 3

Saya tidak boleh percaya pakaian ini adalah jersi-ia kelihatan lebih menarik! Potongan itu akan memuji hampir semua jenis badan dan masuk dalam XS-XXL, jadi sangat ideal jika anda mempunyai pelbagai saiz di pesta perkahwinan anda.

Carol Hannah Bridesmaids Dress 1

Ini orang menjerit perkahwinan destinasi! Saya memuja kain hem bergulung. Ia mengingatkan saya tentang gelombang. Gaya ini juga mempunyai poket. Sangat berguna!

Apa pendapat anda tentang koleksi baru Carol Hannah, wanita? Adakah anda menggunakan mana-mana ini dalam perkahwinan anda?

Lebih banyak Koleksi Pengantin

  • Periksa Outline New Apple Of Bridesmaid Dresses Shabby

  • Sneak Peek: Gaun Perkahwinan Tak Bertali Tak Bertali, Dari Garis Baru Alfred Angelo

  • The Top Ten Wedding Dresses From Spring Bridal Spring 2011

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda.

Ikut Glamor di Twitter.

Photo: Courtesy of carol-hannah.com