Jamie Lynn Spears bukan satu-satunya penglihatan yang berwarna putih pada perkahwinannya pada hari Jumaat: Ibunya, Lynne Spears, juga memakai pakaian adat dari Liancarlo. (Juga dibeli dari I Do Bridal Couture di Baton Rouge.) Check it out:

Ia kelihatan seperti pakaian Lynne didasarkan pada Gaya 3345, yang secara teknikalnya “merah dan putih” – tidak benar putih, walaupun ia berbunyi seperti itu dalam gambar ini-dan dari koleksi pakaian malam itu. Dia kelihatan hebat, tetapi pakaiannya kelihatan verrrrry perkahwinan-y kepada saya.

Jelas sekali ini bukan satu kes di mana ibu pengantin perempuan mengejutkan anak perempuannya dalam pakaian perkahwinan-y. Mereka pergi berbelanja bersama untuk gaun couture adat, jadi dengan jelas ia OK oleh pengantin perempuan. Tetapi saya tahu banyak pengantin perempuan yang akan merasa ghairah jika ibu mereka atau masa depan MIL memakai ini pada majlis perkahwinan! (Cheers, Jamie Lynn, kerana membiarkan mama kamu bersinar juga!)

Pemikiran tentang pakaian ibu-ibu-pengantin Lynne Spears? Adakah anda mahu ibu anda (atau MIL masa depan) memakai sesuatu yang serupa pada perkahwinan anda?

P.S. Klik di sini untuk membaca tentang apa yang Britney memakai perkahwinan Jamie Lynn!