Kawan-kawan anda, hari akhirnya hampir kepada kami: Barisan produk Snooki akan dilancarkan dalam satu jam sahaja istimewa di HSN pada November ini. Apa yang akan dijual oleh superstar televisyen realiti pint? Kami mempunyai semua maklumat yang gory, pratonton gambar tujuh item, dan maklumat harga selepas melompat.

1011 snooki hsn collection handbag fa

Dalam penampilan HSN selama dua jam yang dipanggil “A Very Snooki Special Gift Holiday,” Nicole “Snooki” Polizzi akan melancarkan minyak wangi baru yang dipanggil “Snooki” -dan barisan selipar, beg tangan, dan cermin mata hitam pada bulan November 10 pada pukul 8 malam ET.

1011 snook hsn collection sunglasses 1 fa

“Saya tidak sabar untuk muncul di HSN dan Snookify,” kata Polizzi dalam satu kenyataan. “Anda akan dapat membeli aroma tandatangan saya, selipar, cermin mata hitam dan anda juga boleh mendapatkan Crocodilly anda sendiri, mereka akan membuat hadiah hebat dan saya tahu acara dua jam itu akan menjadi sangat menyeronokkan.”

1011 snooki hsn collection sunglasses 2 fa

Harga koleksi akan berkisar dari $ 20 hingga $ 30 untuk cermin mata hitam, $ 34.99 hingga $ 69 untuk beg tangan, dan $ 19.90 hingga $ 34.90 untuk Crocodillies. Sandal “Sneaker” akan dijual pada harga $ 29.

1011 snook hsn collection sunglasses 3 fa

Semak beberapa eyewear (dan satu beg tangan gambar yang kita boleh masuk!) Di sini. Sebahagian daripada kepingan itu cukup dihiasi-dengan rantai dan kancing (lihat dua lepas).

1011 snooki hsn collection sunglasses 4 fa
1011 snooki hsn collection sunglasses 5 fa
1011 snooki hsn collection sunglasses 6 fa

Adakah anda akan menyaksikan Snooki menjual barangannya pada HSN November 10? Juga, apa yang anda fikirkan beg tangan dan cermin mata hitam?

PLUS…

· Memperkenalkan “Poof Nation,” barisan produk baru Snooki

· Adakah penempatan produk Snooki tidak baik untuk perniagaan?

· Hey Guidettes! Snooki mendapat barisan produk

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Dapatkan kemas kini fesyen terkini melalui Twitter di @glamour_fashion

Semak Tumblr bergaya kami!

Baca majalah Glamour pada pelanggan cetakan iPad anda, ia kini merupakan sebahagian daripada pelan langganan anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Dan, adakah anda tahu anda boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Gambar ihsan HSN