Kelihatan seperti starlet Hollywood Elle Fanning telah dua pakaian hebat semasa di Paris semalam. Pertama, pakaiannya yang comel untuk peragaan barisan hadapannya di Miu Miu (yang mempunyai FROW yang paling banyak bertaburan di seluruh Paris Fashion Week) dan kemudian pada pakaian peralihan yang paling sempurna semasa membeli-belah membeli-belah. (Yang termasuk berhenti di butik label, tentu saja.)

elle fanning paris fashion week shopping lime green coat

Pemain berusia 15 tahun itu (!!!) mula dengan kemeja putih berpakaian serba lembut dan berpasangan dengan seluar jeans hitam yang rapi. Dia mencerahkan dan meninggikan keseluruhan paparan dengan kot teman lelaki chartreuse, ditambah pompa bejeweled hitam dan beg putih yang bergaya, yang dibawanya sebelum ini di pertunjukan landasan (kedua-duanya oleh label, sudah tentu).

Saya suka dengan mantelnya yang mantap dan bagaimana dia mengasah gaya rocker dengan unsur-unsur canggih untuk pakaian peralihan yang bergaya. Mungkin anda sudah mempunyai beberapa bahagian dalam almari pakaian anda? Atau cabut beberapa kombo musim sejuk-ke-musim yang sempurna diilhamkan Elle di sini:

Adakah anda suka pakaian Elle? Mana bahagian kegemaran anda? Dan apakah staples peralihan anda? Untuk mendapatkan lebih banyak corak gaya dari bintang-bintang, lihat hab Gaya Selebriti kami!