[Tamara Mellon | High Heels & Sharp Knives 2013] (http://vimeo.com/81829931) dari [Tamara Mellon] (http://vimeo.com/tamaramellon) pada [Vimeo] (https://vimeo.com).

Adakah mereka memakai legging atau mereka but. Itulah persoalan pertama yang saya bertanya kepada diri sendiri apabila saya melihat [Tamara Mellon] (/ tamara-mellon) yang baru [“Sweet Revenge” legging-boots] (http://www.net-a-porter.com/product / 415858) (!!) untuk kali pertama. Sekarang, kami telah melewati [sepanjang lutut] (/ fesyen / 2013/10 / boots-bagaimana-untuk-memakai-over-the-lutut-dan-lutut tinggi-boots) sepanjang musim dan [Kate Moss] (/ fesyen / blog / berpakaian / 2013/08 / kate-moss-just-wore-the-most-i.html) pasti telah mengetuk bahagian yang saksama daripada mereka musim ini – tetapi ini mungkin yang paling utama.

Direka sebagai menganggarkan baju pengantin yang sangat licin dan menarik, kasut seluar Mellon adalah “paha paha yang menarik ke dalam kaki,” katanya. “Anda boleh memakai baju sejuk di atasnya atau baju lelaki besar dan tidak ada jurang.”

[#image: / photos / 56965f3d16d0dc3747effa29]

Pretty smart, huh? Tetapi adakah anda memakainya? Atau, mari jadi nyata, boleh anda memakainya? Lihat video yang memaparkan model Karlie Kloss memakainya, di atas. Sudah tentu, dia kelihatan hebat di dalamnya-tetapi dia model!

Berikut dua sen saya: Saya suka bingkap, dan saya suka but. Tapi saya sentiasa memerlukan banyak peregangan pada anak lembu jika saya pergi untuk but lutut tinggi atau lebih-lutut. Dan salah satu sebab yang saya suka legging adalah kerana mereka memberikan saya kelihatan lebih licin dengan tunik yang besar atau bahkan di bawah pakaian dalam cuaca yang lebih sejuk.

Idea untuk mempunyai boot dan mengikat dilampirkan satu sama lain nampak menarik – selepas semua, semakin sedikit perkara yang perlu saya cari dan perlawanan pada waktu pagi, lebih baik. Tetapi adakah ini masuk akal? Saya akan memakai sepasang kasut yang sama berulang kali dalam seminggu, tetapi saya tidak cenderung memakai pakaian yang sama berulang kali (saya suka melakukan pakaian, banyak).

Apa pendapat kamu? Adakah anda memakai pakaian combo boot-pant? Beritahu kami di bahagian komen, di bawah!