Daya tarikan di seluruh dunia dengan gaya diraja berada pada tahap tertinggi sepanjang masa. Berulang kali, kita melihat pakaian terkini Duchess Kate menjual dalam beberapa minit, manakala Queen Letitia telah menjadi nama isi rumah, mendarat di banyak senarai berpakaian terbaik antarabangsa. Tetapi ia bukan semua tiaras dan regal diari. Apa yang keren tentang gaya diraja hari ini ialah mereka memakai pakaian yang riil, bergaya, dan berpakaian sehari-hari kita sendiri boleh melihat diri kita memakai berulang-ulang (dengan kadang-kadang tiara dibombardir, pasti). Kini, kambing, salah satu daripada royal go-to pakaian bergaya dan pakaian siang datang ke A.S. Label U.K. yang sangat terkecil disukai oleh semua orang dari royals (ahem, Kate Middleton dan Samantha Cameron) ke Victoria Beckham untuk Sienna Miller dan Lana del Rey.

“Kami telah berpakaian yang hebat dan yang sangat baik dengan senyap dan sangat berhati-hati selama bertahun-tahun. Selebriti memakainya pada masa mereka sendiri, mereka tidak meminjam,” kata pengasas dan pengarah kreatif Jane Lewis. “Ia telah menjadi rahsia terbaik selama bertahun-tahun, dan kini kami membiarkan rakyat Amerika membiarkannya.” Sebelum ini terdapat peminat negeri-negeri sahaja dalam talian, Kambing memperluaskan kehadirannya di Amerika dan kini boleh didapati di kedai-kedai di Saks.

kate middleton goat redgrave nude beige coat 2013
kate middleton goat red dress

Kate Middleton memakai keping dari Kambing di atas dan ke atas.

Pada inti setiap koleksi adalah “kepingan pahlawan,” seperti Lewis memanggil mereka, yang “klasik yang telah menubuhkan diri mereka untuk menahan ujian masa.” [Benar, nama Kambing adalah penghormatan kepada mana kasmir berasal.] Lewis menyebutkan pakaian “Lola” mereka, gaya jubah serba boleh yang anda bayangkan akan jatuh pada setiap kali anda tidak tahu apa yang harus dipakai untuk bekerja … atau pihak. “Saya menguji sampel jalan pertama yang kami buat dalam epal hijau, dan saya masih memakainya sekarang. Walaupun kami telah membuat beribu-ribu daripada mereka dan saya memilikinya dalam banyak warna, saya masih menyukai pakaian pertama yang panas dari akhbar.”

Royals mengetepikan, Lewis sendiri hanya menjadi duta terbaik untuk Kambing. Dia muncul untuk pelantikan kami dengan yakin dan selesa dalam blus sutra leher sutra, tali cincin emas yang setia, dan suar ultra-slimming, yang memanjangkan kaki di hutan hijau dalam. Sehari sebelum itu, Lewis menggoyangkan salah satu bilik dandang yang disesuaikan semasa pelantikan jualan, dan dengan senang hati melaporkan “setiap pembeli membeli satu untuk dirinya sendiri, adakah anda tahu mengapa mereka menginginkannya? Ini adalah butiran yang paling kecil.”

Semuanya berpatutan, terutamanya kerana ini adalah jenis barangan yang anda pakai berulang kali-perkara pertama yang anda tarik keluar dari cucian kering anda apabila anda mendapatkannya kembali. “Orang selalu berkata, Oh, saya merancang pakaian untuk wanita, tetapi saya benar-benar merasa kita lakukan kerana kita adalah syarikat wanita yang membuat pakaian untuk wanita,” kata Lewis.

Bagi dia mengambil gaya di A.S. vs U.K.? “Saya fikir rakyat Amerika sangat digilap dan ada etika kerja yang kuat di sini, dan rasa kerja keras, bermain keras, berdebar-debar jalan-jalan yang sangat praktikal,” kata Lewis. “Di London lebih banyak mengenai gaya jalanan dan mungkin lebih eksperimen, tetapi ia bergantung kepada tempat anda bekerja. Di mana-mana sahaja anda pergi, saya fikir anda boleh bergaya dan berkuasa dan menggunakan pakaian anda sebagai alat dan keselesaan.”

Koleksi ini boleh didapati di laman web jenama, GoatFashion.com dan Saks Fifth Avenue. Dan sementara harga purata pada kira-kira $ 650 untuk pakaian, itu adalah pelaburan yang patut dipertimbangkan, melihat kualiti yang cantik dan siluet klasik, yang membolehkan * banyak * memakai semula. Berikut adalah beberapa bahagian kegemaran kami yang baru:

kambing pink dress
kambing cropped pants 4
kambing pants 1
kambing pink sheath
kambing printed dress 3