Abercrombie & Fitch mengumumkan beberapa perubahan besar awal tahun ini, termasuk menanggalkan iklan seksi dan meningkatkan kepelbagaian merentas dewan, dan sekarang pakaian juga kelihatan baru-dan katakan saja, ini bukan Abercrombie yang anda ingat dari sekolah menengah dan kolej. Jenama itu hanya mengeluarkan imej-imej baru dengan model Neelam Gill, dan mengatakan bahawa mereka sedikit berbeza daripada gambar-gambar yang dibungkus-katalog yang anda ingat pada sekolah menengah akan menjadi meremehkan. Mereka bergaya dengan gaya, dengan gaya sebagai kata kerja.

Pada kemuncaknya, seksnya dijual secara besar-besaran untuk ANF-banyak imej menunjukkan model memakai apa-apa tetapi sepasang seluar jeans biru. Orang-orang baru ini adalah pakar yang dibuat oleh stylist Clare Richardson, dan pakaian adalah semua perkara yang ingin kami buat semula.

baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill leather jacket

“Kami sedang mewujudkan kedudukan baru dan imej baru untuk menargetkan pelanggan,” kata pengerusi Arthur C. Martinez pada musim bunga, mendedahkan orang ramai akan melihat suis bermula pada musim gugur ini. Dalam wawancara yang sama, Martinez berkata jenama itu akan memberi tumpuan kepada demo yang lebih tua, mensasarkan golongan dewasa muda yang telah lulus dari sekolah menengah tetapi belum mencapai pertengahan tahun 30-an.

Perkara-perkara lain yang mungkin anda perhatikan di dalam gambar? Sekiranya model kelihatan biasa, anda mungkin pernah melihatnya sebelum (termasuk dalam persembahan Adidas jatuh kejatuhan dan rancangan Burberry dan kempen). Dan matamu tidak menipu kamu: terdapat kepingan hitam di dalam campuran itu, satu kemasukan yang masih ketara untuk peruncit.

Lihat beberapa pakaian baru kegemaran kami di bawah dan kemudian berbelanja di sini.

baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill pea coat
baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill parka
baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill slip dress
baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill jean jacket
baru abercrombie fitch campaign picture neelam gill white sweater

Sedia untuk fesyen jatuh lebih banyak? Datanglah untuk melihat bahagian kegemaran kami yang baru dan kemudian temui beberapa pakaian gadis Perancis yang kami kasihi sekarang.